Παρασκευή , 23 Μάρτιος 2018 4:52 μμ
Home / Ελλάδα / Έφυγε η κόρη του Νικ. Νικολόπολου

Έφυγε η κόρη του Νικ. Νικολόπολου

7.6.2016

Η 16χρονη κόρη του Νίκου Νικολόπουλου και της Τασίας Μανωλοπούλου έφυγε τελικά τη Δευτέρα από την ζωή μετά από μεγάλη μάχη τις τελευταίες ημέρες στο νοσοκομείο.

Μάλιστα, η μητέρα της μικρής με ένα σπαρακτικό μήνυμα στα social media την αποχαιρέτισε, ενώ το ίδιο έβαλε και ο βουλευτής στον λογαριασμό του στο twitter.

Το τελευταίο αντίο στη Νίκη θα πουν την Τρίτη στις 17.00 στον Άγιο Ανδρέα της Πάτρας. Όπως έχουν γνωστοποιήσει οι γονείς της θα δωρίσουν τα όργανά της.

Η μητέρα της έγραψε:

«Άγγελος ήρθες … Άγγελος έφυγες … Σπουδαία έζησες και ακόμα πιο σπουδαία πας εκεί ψηλά … Η ψυχή σου δεν ταίριαξε ποτέ στον κόσμο μας αλλά με το σώμα σου ίσως βοηθήσεις κάποιους άλλους να ζήσουν πιο αξιοπρεπή και εύκολη ζωή …. Είμαι πολύ περήφανη για σένα … σε ευχαριστώ που ήρθες …. σε ευχαριστώ για όσα μας έδωσες … σ αγαπάω απέραντα …είσαι η Νίκη μου … η Νικήτρια ! (3/3/2000 – 6/6/2016) και για πάντα».

Σχετικά Σοφία Μπασκάκη

Check Also

Σε Ηγουμενίτσα, Βιέννη και Turda τα Ευρωπαϊκά βραβεία βιώσιμης κινητικότητας

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε στις 21/3, σε τελετή στις Βρυξέλλες, τους νικητές του βραβείου European Mobility Week  (Ευρωπαϊκής Εβδομάδας …