Τρίτη , 23 Ιανουάριος 2018 5:45 μμ
Home / Ροή Νέων / Αληθεύει ότι τέλη Αυγούστου έρχονται πάλι οι Ελεγκτές Δημόσιας Διοίκησης για έλεγχο στο Δ.Λ.Τ.Σ.Ω. ;

Αληθεύει ότι τέλη Αυγούστου έρχονται πάλι οι Ελεγκτές Δημόσιας Διοίκησης για έλεγχο στο Δ.Λ.Τ.Σ.Ω. ;

Σε γεφύρι της Άρτας έχει εξελιχθεί το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σκάλας Ωρωπού, καθώς τα προβλήματα δεν λένε τα τελειώσουν, παρά το γεγονός ότι  η Αποκεντρωμένη Διοίκηση  ενέκρινε τον Προϋπολογισμό  χρήσης 2017, απορρίπτοντας την ένσταση του κ. Ανδρέα Μπαλόκα.

Η Εμπιστευτική Έκθεση των Ελεγκτών Δημοσίας Διοίκησης, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν αρχίσει να διαρρέουν,  αφήνει πολλά σημεία που χρήζουν διευκρινίσεων, ενώ ακούγονται περίεργα πράγματα, ότι καταλογίζει διοικητικές  ευθύνες, ζητώντας μάλιστα και ποινικές ευθύνες, για τον τρόπο λειτουργίας του Δ.Λ.Τ.Σ.Ω. τα τελευταία πέντε χρόνια.

Οι πολίτες βρίσκονται σε πλήρη σύγχυση, ενώ οι επαγγελματίες του Ωρωπού ζητούν να τελειώνει η μαύρη ιστορία του Δ.Λ.Τ.Σ.Ω., να καθαρίσει, πλήρως και γρήγορα, το τοπίο ώστε κι αυτοί να γνωρίζουν τι μέλλει γενέσθαι.

Κι όλα αυτά, ενώ σήμερα διέρρευσαν πληροφορίες  σύμφωνα με τις οποίες επιστρέφουν στη Σκάλα Ωρωπού, μετά τις 26 Αυγούστου,  οι Ελεγκτές   Δημόσιας Διοίκησης για έλεγχο σε τρία σημαντικά θέματα:

  • Την έρευνα νομιμότητας λειτουργίας του Δ.Λ.Τ.Σ.Ω.
  • Την μη λειτουργία της ταμειακής μηχανής
  • Και την μη είσπραξη των τελών από τους χρήστες της χερσαίας ζώνης.

Αληθεύουν αυτές οι φήμες που δίνουν και παίρνουν στον Ωρωπό κι όλα δείχνουν, εάν επαληθευτούν, ότι θα έχουμε κι άλλα επεισόδια στο σήριαλ που ταλανίζει τη λειτουργία του Δ.Λ.Τ.Σ.Ω. το επόμενο διάστημα.

Ίσως είναι αναγκαίο άμεσα η Δημοτική Αρχή να ξεκαθαρίσει τι ακριβώς συμβαίνει γιατί οι επαγγελματίες βρίσκονται στη μέση μιας κόντρας που χρονίζει και τελικά φαίνεται ότι αυτοί θα πληρώσουν το μάρμαρο για τα όποια λάθη  καταγραφούν, εάν υπάρχουν, σε μια περίοδο όπου ο Ωρωπός σημειώνει, φέτος, πτώση, τουλάχιστον 20% στο τζίρο των καταστημάτων.

Σχετικά Σοφία Μπασκάκη

Check Also

Οι αγρότες βγήκαν στους δρόμους-Πού κάνουν το πρώτο μπλόκο, ποια θα ακολουθήσουν

Ξεκίνησαν από χθες, Δευτέρα, τις κινητοποιήσεις οι αγρότες, με πρώτο τους σταθμό τον Ε-65. Οι …