Σάββατο , 24 Φεβρουάριος 2018 3:59 πμ
Home / Πολιτική / Αλ. Φλαμπουράρης… πολύ κακό για το τίποτα!

Αλ. Φλαμπουράρης… πολύ κακό για το τίποτα!

25.10.2015

«Δήλωσα παραπάνω από αυτά που είχα»

Στην  αντεπίθεση  πέρασε απόψε ο υπουργός Επικρατείας κ. Αλέκος Φλαμπουράρης  με μια δήλωση που δίνει άλλη διάσταση την ιστορία με τη δήλωση Πόθεν Έσχες του και η οποία αν ευσταθεί είναι για το βιβλίο Γκίνες.

 Ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης, ανέφερε ότι δήλωσε περισσότερα περιουσιακά στοιχεία από όσα διέθετε και σημειώνοντας ότι «είναι παράξενο που έχει γίνει τόσος θόρυβος» για αυτό το γεγονός.

Συγκεκριμένα, σχετικά με την απόφαση της Επιτροπής της Βουλής να καταθέσει νέα δήλωση -αποδεχόμενη ότι η προηγούμενη ήταν ανακριβής-, ο Αλέκος Φλαμπουράρης δήλωσε στο Mega:

«Ζητήθηκε όχι μόνο σε εμένα αλλά σε 70 περίπου βουλευτές και υπουργούς να υποβάλλουν νέα δήλωση πόθεν έσχες με τα νέα έντυπα, διότι τα προηγούμενα είχαν ασάφειες με αποτέλεσμα οι δηλώσεις μας να μην είναι αντίστοιχες με το ζητούμενο.

»Στη δήλωση που κατέθεσα τον Απρίλιο για τα έτη ’12, ’13 και ’14, όπως ζητήθηκε, περιέλαβα τις μετοχές διότι η αίσθησή μου ήταν ότι κάνω δήλωση ως και την 31/1/14 οπότε και διατηρούσα τις μετοχές και γι’ αυτό τις δήλωσα. Είναι παράξενο να έχει γίνει τόσος θόρυβος γιατί δήλωσα παραπάνω από αυτά που είχα».

 

 

Σχετικά Σοφία Μπασκάκη

Check Also

Η 55χρονη Brooke από την «Τόλμη και γοητεία» παίζει ακόμα στο σήριαλ! Πώς είναι σήμερα

Ήταν το 1988 όταν το σήριαλ «Τόλμη και γοητεία» έκανε πρεμιέρα στην κρατική τηλεόραση και …