Τρίτη , 20 Φεβρουάριος 2018 11:33 μμ
Home / Πολιτική / Αποκάλυψη Κουρουμπλή για το πως έχασε το φως του

Αποκάλυψη Κουρουμπλή για το πως έχασε το φως του

9.2.2016

Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής θέλοντας να προτρέψει τα παιδιά είναι ιδιαίτερα προσεκτικά στην περιήγηση τους στο διαδίκτυο, αποκάλυψε μια προσωπική του ιστορία, σχετικά με τον τρόπο που έχασε το φως του.

Συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα ασφαλούς πλοήγησης στο διαδίκτυο, πραγματοποιείται το 5ο Συνέδριο Ασφαλούς Πλοήγησης στο Βελλίδειο, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας και η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σε συνεργασία με την Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία της Ελλάδας.

Ένας από τους ομιλητές στο συνέδριο, ήταν και ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Παναγιώτης Κουρουμπλής. Το Βελλίδειο, είχε γεμίσει από νωρίς με χιλιάδες παιδιά, τα οποία θα ενημερώνονταν για τρόπους ασφαλής περιήγησης στο διαδίκτυο. Θέλοντας να τονίσει, ο υπουργός, πόσο σημαντικό είναι τα παιδιά να προσέχουν και να μην περιηγούνται σε πράγματα που δεν γνωρίζουν, μοιράστηκε μαζί τους τον τρόπο που έχασε το φως του.

«Αυτό το συνέδριο είναι μια ευκαιρία να προστατευτούμε. Όταν ήμουν μικρό παιδί και εγώ, μαζί με έναν φίλο μου, είχαμε βρει μια χειροβομβίδα και μη γνωρίζοντας τι είναι, την ανοίξαμε. Εκείνος έχασε την ζωή του και εγώ το φως μου» είπε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής.

newsbeast

 

Σχετικά Σοφία Μπασκάκη

Check Also

Με κέφι και χορό γιορτάστηκαν τα Κούλουμα στο Χωριό Ωρωπός

Με πολύ κέφι και χορό, η Τοπική Κοινότητα του Χωριού Ωρωπός, γιόρτασε, φέτος, τα Κούλουμα …