Παρασκευή , 20 Οκτώβριος 2017 9:39 μμ
Home / Ροή Νέων / Βούλιαξε ο Ωρωπός το  Σαββατοκύριακο του καύσωνα

Βούλιαξε ο Ωρωπός το  Σαββατοκύριακο του καύσωνα

Βούλιαξε από κόσμο το Σαββατοκύριακο ο Ωρωπός προκαλώντας κυκλοφοριακό έμφραγμα στην παραλιακή οδό, αλλά και το αδιαχώρητο στις παραλίες, αφού ο υδράργυρος άγγιξε μέχρι και τους 42 °C.

Από την παραλία Αγκώνας μέχρι και τα Πηγαδάκια δεν έπεφτε καρφίτσα, καθώς οι Αθηναίοι αναζητούσαν λίγη δροσιά στη θάλασσα ή μια  σκιά λόγω του πρώτου καλοκαιρινού καύσωνα.  Ήταν μια πραγματικά καλοκαιρινή καυτή μέρα. Η ζέστη μάλιστα κράτησε τους θαμώνες των κέντρων και των Batch bar  μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες δίπλα στη θάλασσα.

Οι χιλιάδες επισκέπτες του Σαββατοκύριακο καταδεικνύουν  ότι ο Ωρωπός είναι μια κοντινή αλλά και οικονομική απόδραση από τον κλεινόν άστυ. Ένας προορισμός που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες όσων δεν έχουν τη δυνατότητα να φύγουν σε κάποιο νησί η στην περιφέρεια.

Η ευθύνη της Δημοτικής Αρχής να κεφαλαιοποιήσει  αυτή την  μεγάλη επισκεψιμότητας είναι μεγάλοι. Η καθαριότητα είναι βασικός παράγοντας ιδιαίτερα στις παραλίες. Ευθύνη έχει και ο Εμπορικός κόσμος οποίος θα πρέπει να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και να ανταποκριθεί στην επιλογή του Ωρωπού ως τουριστικός προορισμός γιατί ακολουθούν κι άλλα «καυτά» Σαββατοκύριακα.

 

 

Σχετικά Σοφία Μπασκάκη

Check Also

Ενημέρωση της Αντιπεριφερειάρχη, Φανής Παπαθωμά για την χορήγηση των Δελτίων μετακίνησης των ΑΜΕΑ

Από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και την Π. Ε. Βοιωτίας θα χορηγηθούν τα  Δελτία Μετακίνησης …