Τρίτη , 23 Ιανουάριος 2018 11:50 μμ
Home / Οικονομία / Βόμβα Μητρόπουλου για παρουσία εκπροσώπου του ΔΝΤ στη χώρα μας που «πετσοκόβει» συντάξεις

Βόμβα Μητρόπουλου για παρουσία εκπροσώπου του ΔΝΤ στη χώρα μας που «πετσοκόβει» συντάξεις

9.12.2015

Βόμβα Αλ. Μητρόπουλου στην εκπομπή «Ανατροπή». Την ώρα που ο πρωθυπουργός ξόρκιζε την παρουσία  του ΔΝΤ στην Ελλάδα και υποστήριζε ότι δεν είναι αναγκαία η χρηματοδότηση της χώρας μας, ο πρώην Αντιπρόεδρος της Βουλής  κατήγγειλε ότι Διευθυντής του ΔΝΤ βρίσκεται στην Πατησίων 12 ,όπου στεγάζεται ο ΟΓΑ και πετσοκόβει τις συντάξεις.

Εάν αυτή η καταγγελία αληθεύει πρόκειται για έναν ακόμη εμπαιγμό της κυβέρνησης και προσωπικά του κ. πρωθυπουργού απέναντι στον ελληνικό λαό. Κι αυτό γιατί η κυβέρνηση θα λάβει όπως φαίνεται έτοιμη την τελική πρόταση για το ασφαλιστικό την οποία θα πρέπει απλώς να παρουσιάσει και να ψηφίσει στη Βουλή μέχρι το τέλος της άλλης εβδομάδας.

Ο κ. Μητρόπουλος κατήγγειλε πρόσφατα ότι η κυβέρνηση ετοιμάζεται για περικοπές στις κύριες συντάξεις που μπορεί να φτάσουν και το 20%. Εξ αιτίας αυτής της αποκάλυψης για το ασφαλιστικό, ο κ. Μητρόπουλος κατήγγειλε ευθέως τον Πρωθυπουργό και το ΣΥΡΙΖΑ ότι βρίσκονται πίσω από τα δύο κακουργήματα για ξέπλυμα μαύρου χρήματος που κατηγορείται, κάνοντας λόγο για πολιτική δίωξη.

 

Σχετικά Σοφία Μπασκάκη

Check Also

Μενέλαος Λουντέμης: Ο Μάξιμ Γκόρκι της Ελλάδας-Ο πιο πολυδιαβασμένος συγγραφέας

Ηταν 22 Ιανουαρίου 1977, όταν ο πιο πολυδιαβασμένος και ίσως ο πλέον αγαπημένος συγγραφέας των …