Παρασκευή , 20 Οκτώβριος 2017 12:35 μμ
Home / Ροή Νέων / Δήμος Ωρωπού: Ψήφισμα του Δ.Σ. Ωρωπού για την πιθανότητα εγκατάστασης Χ.Υ.Τ.Υ. στον Ωρωπού

Δήμος Ωρωπού: Ψήφισμα του Δ.Σ. Ωρωπού για την πιθανότητα εγκατάστασης Χ.Υ.Τ.Υ. στον Ωρωπού

Κατά την έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Τρίτη 07.03.2017, ο Δήμος Ωρωπού, με ψήφισμά του, ανακάλεσε το Τοπικό Σχέδιο Δράσης για την Διαχείριση των απορριμμάτων, μετά την απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου για την εγκατάσταση Χ.Υ.Τ.Υ. στον Δήμο Ωρωπού.

Μια απόφαση της Περιφέρειας, η οποία αλλοιώνει την πρόθεση του Δήμου μας, καθώς δεν αναφέρει ρητά ότι η εγκατάσταση Χ.Υ.Τ.Υ. αφορά μόνο την εναπόθεση και επεξεργασία αποβλήτων εκσκαφών, κατασκευών και κατεδαφίσεων σε τοπικό επίπεδο και μόνο, κάτι εξάλλου που ήδη συμβαίνει στην ίδια περιοχή και σήμερα από τον ιδιοκτήτη του λατομείου.

Η συνεδρίαση αυτή, παρά τη σοβαρότητα του θέματος της ημερήσιας διάταξης, έγινε πεδίο αντιπαράθεσης και στείρας αντιπολίτευσης χωρίς κανένα νόημα και περιεχόμενο.

Θα ήταν τουλάχιστον αστείο να πιστέψει κανείς ότι η Δημοτική Αρχή επιθυμεί την δημιουργία Χ.Υ.Τ.Υ. ή Χ.Υ.Τ.Α. ή οποιασδήποτε εγκατάστασης που θα υποβαθμίσει την περιοχή μας.

Η Δημοτική Αρχή παραμένει σταθερή στο έργο της και με γνώμονα το συμφέρον των δημοτών και μόνο και δεν παρασύρεται από τις αντιπολιτευτικές κορώνες, όσων αναζητούν ευκαιρίες για να σταθούν εμπόδιο στην ανάπτυξη του τόπου μας.

Από το γραφείο Τύπου

του Δήμου Ωρωπού

 

Σχετικά Σοφία Μπασκάκη

Check Also

Βοηθήστε με να ζήσω, για τα παιδιά μου. Δραματική έκκληση 34χρονου ποδοσφαιριστή

Πάσχει από σπάνια ασθένεια και ζητά βοήθεια Με μία σπάνια ασθένεια είναι αντιμέτωπος ο πρώην …