Δευτέρα , 23 Απρίλιος 2018 4:54 πμ
Home / Ροή Νέων / Διεξαγωγή Βιωματικού Παιχνιδιού από το Κε.Π. Υγείας Ωρωπού & τα ΤΕΒΑ

Διεξαγωγή Βιωματικού Παιχνιδιού από το Κε.Π. Υγείας Ωρωπού & τα ΤΕΒΑ

 

Στα πλαίσια της παιδοψυχαγωγικής υποστήριξης παιδιώντου Δήμου Ωρωπού, πραγματοποιήθηκε βιωματικό εργαστήρι με θεματικούς τίτλους «Ο ήρωας που θαυμάζω» & «Το καραβάκι των συναισθημάτων», την Τετάρτη 14 και το Σάββατο 17 Ιουνίου 2017, στο Δημοτικό Σχολείο Χαλκουτσίου.

Μέσα από διαδραστικά παιχνίδια, τα παιδιά είχαν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με τις έννοιες της αγάπης, της συντροφικότητας, της ομαδικότητας,  του καλού και του κακού, και να εκφράσουν συναισθήματα χαράς και λύπης, θυμού κι εθουσιασμού, συγκίνησης κ.α. Η  διαδικασία του βιωματικού παιχνιδιού είχε σα σκοπό να παροτρύνει τα παιδιά να εξωτερικεύσουν τα συναισθήματά τους, να πειραματιστούν, να ευχαριστηθούν και να ανακαλύψουν πτυχές του εαυτού τους. Σημαντική δε, ήταν η συμμετοχή τους στο μικρό σύνολο που ονομάζουμε ομάδα, καθώς και η τήρηση των κανόνων της.

Το Κε.Π. Υγείας Ωρωπού, θα συνεχίσει να βρίσκεται κοντά στο Δημότη και να προάγει την υγεία κατά το μέγιστο δυνατό, μέσα από συνεχείς δράσεις σε συνεργασία με τους ιατρούς-παρόχους.

Τηλ. Επικοινωνίας : 22950-30004

Ε-mail : kepygeiasoropou@gmail.com

 Από το γραφείο Τύπου

του Δήμου Ωρωπού

 

Σχετικά Σοφία Μπασκάκη

Check Also

ΕΝΦΙΑ: Νέο χαράτσι ως και 40% μετά τις αλλαγές στις αντικειμενικές αξίες

Νέο χαράτσι, έως και 40%, έρχεται στον ΕΝΦΙΑ μετά τις αλλαγές στις αντικειμενικές αξίες των …