Τρίτη , 25 Απρίλιος 2017 10:33 πμ
Home / Ροή Νέων / Διπλή γιορτή για το Χαλκούτσι

Διπλή γιορτή για το Χαλκούτσι

Μεγάλη διπλή γιορτή σήμερα για το Χαλκούτσι, καθώς το χωριό φόρεσε τα καλά του τιμώντας με λαμπρότητα την επέτειο της 25ης Μαρτίου και τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου που είναι Πολιούχος του χωριού.

Το πρωί του Σαββάτου 25ης  Μαρτίου, η κεντρική πλατεία γέμισε με κόσμο και ελληνικές σημαίες, καθώς τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση από τον Αρχιμανδρίτη π. Τιμόθεο και εν συνεχεία κατάθεση στεφάνων στο Ηρώων πεσόντων.

Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε η Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Χαλκουτσίου κ. Χριστίνα Μαρινοπούλου, ενώ ο νέος Αντιδήμαρχος Ωρωπού και Πρόεδρος του Δ.Λ.Τ.Σ.Ω. κ. Γιώργος Δάβρης, εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο κατέθεσε στεφάνι.

Στεφάνι κατέθεσαν και ο Σύλλογος Γυναικών, ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου και τα σχολεία του Χαλκουτσίου, τα οποία έλαβαν μέρος στην παρέλαση της Σκάλας Ωρωπού.

Στην τελετή παρέστησαν επίσης, ο πρώην Δήμαρχος Ωρωπού κ. Γιάννης Οικονομάκος, ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ω. κ. Στέφανος Δάβρης, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Χαλκουτσίου κ. Γιώργος Λιθαδιώτης και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Χρήστος Τσεκρεζής.

 

 

 

 

 

Σχετικά Σοφία Μπασκάκη

Check Also

Ο εορτάζοντας Δήμαρχος Ωρωπού Θωμάς Ρούσσης στο Εκκλησάκι της Αγίας Ελεούσας και Αποστόλου Θωμά στο Συκάμινο

Με λαμπρότητα τιμήθηκε σήμερα το πρωί, 23 Απριλίου, η μνήμη του Αγίου και Αποστόλου Θωμά …