Τετάρτη , 25 Απρίλιος 2018 11:44 πμ
Home / Ροή Νέων / Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Γιάννη Περγαντά στη Φωκίδα

Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Γιάννη Περγαντά στη Φωκίδα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Λιβαδειά, 29  Μαρτίου  2018

Προγραμματισμένη συνάντηση πραγματοποιήθηκε στις 22-03-2018 μεταξύ των Αντιπεριφερειαρχών της Π.Ε. Φωκίδας κ. Ευάγγελου Κατσαγούνου  και της Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Ιωάννη Περγαντά, προκειμένου να δρομολογηθούν θέματα που αφορούν στις Υπηρεσίες Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Π.Ε. Φωκίδας,  στην πορεία του προγράμματος επισιτιστικής βοήθειας (ΤΕΒΑ), καθώς και θέματα που αφορούν σε Κοινωφελή Ιδρύματα, Μονάδες Διημέρευσης, Αμεα κ.ά.

Στην συνέχεια οι δύο Αντιπεριφερειάρχες  επισκέφτηκαν το Γενικό Νοσοκομείο Άμφισσας, όπου σε προγραμματισμένη συνάντηση με την Διοικήτρια κα Αυγερινού, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου καθώς και τις επικείμενες προσλήψεις ιατρικού προσωπικού, κυρίως Παθολόγων, προκειμένου να λειτουργήσει ομαλά η Παθολογική Κλινική.

Οι δύο Αντιπεριφερειάρχες στο περιθώριο της συνάντησης έγιναν αυτόπτες μάρτυρες επείγοντος περιστατικού που χρειαζόταν μετάγγιση  αίματος και το οποίο υφίστατο ταλαιπωρία λόγω καθυστέρησης,

«Το συγκεκριμένο περιστατικό αλλά και πιθανά άλλα αντίστοιχης και μεγαλύτερης σοβαρότητας καθιστούν επιτακτική την ανάγκη άμεσης στελέχωσης του Νοσοκομείου της πόλης, ένα νοσοκομείο που εκτός από τις ανάγκες ενός ολόκληρου Νομού εξυπηρετεί και δύο σωφρονιστικά καταστήματα”, τόνισε σε δηλώσεις του ο Αντιπεριφερειάρχης,  Γιάννης Περγαντάς.

Σχετικά Σοφία Μπασκάκη

Check Also

Η παράξενη γέφυρα στην οποία οι σκύλοι πέφτουν στο γκρεμό

Το μυστήριο δεν λείπει στον κόσμο μας, αν και αυτά που συμβαίνουν σε σκοτσέζικη γέφυρα …