Δευτέρα , 22 Ιανουάριος 2018 12:18 πμ
Home / Lifestyle / Η αλήθεια για την κατάσταση υγείας του Γιάννη Παπαμιχαήλ

Η αλήθεια για την κατάσταση υγείας του Γιάννη Παπαμιχαήλ

24.4.2016

Συνέντευξη μέσα από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται έδωσε στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» ο Γιάννης Παπαμιχαήλ εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους δεν έχει πάρει ακόμα εξιτήριο.

«Αυτό που συνέβη είναι ότι έπεσα και χτύπησα και δεν κατάλαβα τη σοβαρότητα του χτυπήματος το οποίο ήταν κοντά στην σπονδυλική στήλη. Έτσι μεταφέρθηκα εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι ήταν πιο σοβαρή η κατάσταση από ότι είχε αρχικά εκτιμηθεί για αυτό και κάνω φυσικοθεραπείες για να μπορέσω να επανέλθω κάποια στιγμή, που θα πάρει το χρόνο του.»

Ο ίδιος ξεκαθάρισε πως δεν θα χρειαστεί να κάνει κάποια επέμβαση, απλά φυσικοθεραπείες. Όσον αφορά στο πότε θα βγει από το νοσοκομείο, ο ίδιος λέει: «Όλα σχετικά είναι. Όσο γρήγορα θα μπορέσει να αναρρώσει το τραύμα στη μέση μου ούτως ώστε να μπορέσω να έχω καλή κινητικότητα στα άκρα μου. Δεν μπορώ να μετακινηθώ εύκολα. Αυτό είναι αλήθεια.» αν και ο ίδιος υπολογίζει ότι θα μπορέσει να βγει σε μια εβδομάδα με δέκα μέρες.

Παράλληλα, διέψευσε τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει κάποια σπάνια μορφή ασθένειας η οποία χτυπάει τους μύες και τους καταστρέφει. «Όχι δεν έχει σχέση αυτό. Απλά είναι το χτύπημα κοντά στην σπονδυλική στήλη.»

zappit

 

Σχετικά Σοφία Μπασκάκη

Check Also

Γυναίκα οδηγός «απογείωσε» το αυτοκίνητο και ισοπέδωσε τα πάντα στο πέρασμά της στη Λάρισα

Ενα απίστευτο τροχαίο έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής στη Λάρισα, όταν μία γυναίκα οδηγός «απογείωσε» …