Τρίτη , 23 Ιανουάριος 2018 5:41 μμ
Home / Lifestyle / Η μάχη με την κατάθλιψη και το δυνατό έμφραγμα που πέρασε γνωστός δημοσιογράφος

Η μάχη με την κατάθλιψη και το δυνατό έμφραγμα που πέρασε γνωστός δημοσιογράφος

Σε συνέντευξη του στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» τα τηλεοπτικά πρόσωπα, γνωστός δημοσιογράφος έκρινε και μίλησε για τη μάχη του με την κατάθλιψη και το σοβαρό πρόβλημα υγείας που πέρασε στο παρελθόν…

Ο Σταμάτης Μαλέλης, σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση, είπε: «Ήταν ένα πολύ δυνατό έμφραγμα αυτό που έπαθα και μάλιστα οι γιατροί πίστευαν ότι δεν έχω ελπίδες. Τα κατάφερα. Είμαι εδώ απέναντι σας και μάλιστα σας λέω ότι για τα επόμενα δύο χρόνια θα παίξω σημαντικό ρόλο στην τηλεόραση.

Μετά την κατάθλιψη κάποιοι θεώρησαν ότι εγώ δεν έχω πια δυνάμεις, και δικαιολογημένα οι άνθρωποι, θεώρησαν ότι μετά από τέτοιο έμφραγμα εγώ που να ξαναδουλέψω, ότι θα πρέπει σιγά σιγά α αποσυρθώ.

Ίσως κι εγώ να το πίστευα αυτό, γιατί ήταν πολύ δυνατό. Ήμουν 15 μέρες σε κώμα. Δεν είναι εύκολο να βγαίνεις από τις 15 μέρες σε κώμα και να πηγαίνεις να κάνεις το δελτίο ειδήσεων.

Αλλά για εμένα ήταν ένα στοίχημα με τον εαυτό μου, ότι ρε παιδί μου, όχι μόνο δεν τελείωσε αυτή η ιστορία, αλλά συνεχίζεται και πολύ δυνατά.

Ίσως σε αυτή την περίπτωση δεν το χειρίστηκα πολύ καλά και να πίκρανα κάποιους ανθρώπους, οι οποίοι στάθηκαν στο πλευρό μου και τους έχω ζητήσει βεβαίως συγγνώμη.

Αλλά να ξέρουν ότι δεν το έκανα για να πικράνω αυτούς, το έκανα για να αποδείξω στον εαυτό μου ότι είμαι δυνατός», εξομολογήθηκε ο Σταμάτης Μαλέλης.

 

Σχετικά Σοφία Μπασκάκη

Check Also

Οι αγρότες βγήκαν στους δρόμους-Πού κάνουν το πρώτο μπλόκο, ποια θα ακολουθήσουν

Ξεκίνησαν από χθες, Δευτέρα, τις κινητοποιήσεις οι αγρότες, με πρώτο τους σταθμό τον Ε-65. Οι …