Τετάρτη , 21 Μάρτιος 2018 10:35 μμ
Home / Ροή Νέων / Η υγεία των κατοίκων και το περιβάλλον δεν θα θυσιαστούν για τα κέρδη των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων

Η υγεία των κατοίκων και το περιβάλλον δεν θα θυσιαστούν για τα κέρδη των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων

Η προσπάθεια εγκατάστασης κεραίας κινητής τηλεφωνίας από την εταιρία Cosmote στον οικισμό του Αγίου Αθανασίου στο Χαλκούτσι σε δασική έκταση, αποδεικνύει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι μπροστά στα κέρδη τους οι μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι δεν λογαριάζουν ούτε την υγεία των κατοίκων, ούτε την προστασία του περιβάλλοντος.

Με την διαρκή κινητοποίηση και την ετοιμότητα τους οι κάτοικοι της περιοχής σταμάτησαν τις εργασίες εγκατάστασης της κεραίας. Απόδειξαν ότι όταν οι εργαζόμενοι οργανωμένα παλεύουν για τα δίκαια τους μπορούν να κερδίσουν.

Τεράστιες ευθύνες έχει η δημοτική αρχή Ωρωπού η οποία, μέσω της υπηρεσίας δόμησης του δήμου, ενέκρινε την εγκατάσταση της κεραίας.

Καλούμε τους κατοίκους να βρίσκονται σε ετοιμότητα και τους διαβεβαιώνουμε ότι θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να στηρίξουμε το δίκαιο αγώνα τους και να αποτρέψουμε την εγκατάσταση της κεραίας.

Ιούνιος 2017,

Το γραφείο τύπου

www.lsoropou.wordpress.com

Σχετικά Σοφία Μπασκάκη

Check Also

Η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας Φανή Παπαθωμά και οι συναρμόδιες υπηρεσίες για εντατικούς ελέγχους στην αγορά λόγω Πάσχα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Εντατικούς ελέγχους σε όλα τα σημεία παραγωγής , διακίνησης και εμπορίας τροφίμων αλλά …