Παρασκευή , 23 Φεβρουάριος 2018 10:11 μμ
Home / Πολιτική / «Κάηκε» η κομματική συνδιάσκεψη της Νέας Δημοκρατίας

«Κάηκε» η κομματική συνδιάσκεψη της Νέας Δημοκρατίας

11.11.2015

Κάηκε και η κομματική συνδιάσκεψη της Νέας Δημοκρατίας ενόψει των εσωκομματικών εκλογών για να παρουσιάσουν οι τέσσερις υποψήφιοι τις θέσεις  τους για την επόμενη μέρα του κόμματος.

Όπως όλα δείχνουν η πρόταση του κ. Τζιτζικώστα ήταν στον αέρα γιατί κάτι τέτοιο θα απαιτούσε χρόνο για να διοργανωθεί και θα είχε ένα επιπλέον κόστος οικονομικό. Αλλά και γιατί όλοι οι υποψήφιοι την επόμενη εβδομάδα θα βρίσκονται σε περιοδείες.

Μετά την επιστολή του ενός εκ των υποψηφίων, Απόστολου Τζιτζικώστα, ο οποίος ζητούσε την διοργάνωση τουλάχιστον μίας συνδιάσκεψης, το θέμα συζητήθηκε στην Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή και ακολούθως ο γραμματέας του κόμματος Ανδρέας Παπαμιμίκος, επικοινώνησε με τους υποψηφίους για την ηγεσία. Όπως ανέφερε ο κ. Παπαμιμίκος στο ΑΠΕ «δεν διαπίστωσε συμφωνία όλων των υποψηφίων στην πρόταση για συνδιάσκεψη» και ως εκ τούτου δεν μπορεί να ξεκινήσει την διαδικασία.

Σημειώνεται, ότι με βάση το καταστατικό του κόμματος, από την στιγμή που δεν υπήρξε συμφωνία των υποψηφίων, ο μόνος που έχει την αρμοδιότητα εφόσον το επιθυμεί να συγκαλέσει συνδιάσκεψη, είναι ο πρόεδρος του κόμματος.

 

 

Σχετικά Σοφία Μπασκάκη

Check Also

Το ναρκωτικό της αρεσκείας μου ήταν η ηρωίνη. Είχα κάνει πάνω από 7 απόπειρες αυτοκτονίας

Μίλησε για την εξάρτησή του με τα ναρκωτικά αλλά και τις απόπειρες αυτοκτονίας που έχει …