Κυριακή , 17 Δεκέμβριος 2017 12:19 πμ
Home / Πολιτική / Κυρ. Μητσοτάκης: Τα μέτρα θα βουλιάξουν την οικονομία

Κυρ. Μητσοτάκης: Τα μέτρα θα βουλιάξουν την οικονομία

13.5.2016

Σκληρή κριτική στη κυβέρνηση άσκησε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυρ. Μητσοτάκης περιοδεύοντας σήμερα στη Δυτική Αττική υποστηρίζοντας ότι τα μέτρα θα βουλιάξουν την οικονομία σε μεγαλύτερη ύφεση.

«Θα βουλιάξουν την οικονομία πιο βαθιά στην ύφεση και θα υπονομεύσουν κάθε ουσιαστική προσπάθεια για την ανάκαμψή της» τόνισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

«Δυστυχώς, και εδώ, στο Περιστέρι, επιβεβαιώνεται, για άλλη μια φορά, ότι το μεγάλο πρόβλημα της ελληνικής οικονομίας είναι η αδυναμία της να επιστρέψει σε μια αναπτυξιακή δυναμική.

» Η πολιτική της κυβέρνησης, όπως δρομολογείται με τα πρόσθετα μέτρα, τα οποία θα ψηφιστούν στη Βουλή, θα έχει τελικά ακριβώς το ανάποδο αποτέλεσμα. Θα βουλιάξει την οικονομία πιο βαθιά στην ύφεση και θα υπονομεύσει κάθε ουσιαστική προσπάθεια για την ανάκαμψή της» τόνισε.

Ο ίδιος είπε ότι η ΝΔ έχει χρέος να είναι κοντά «στους ανθρώπους, οι οποίοι βάλλονται περισσότερο από την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ. Και να αποδείξουμε στην πράξη ότι η δήθεν κοινωνική ευαισθησία του ΣΥΡΙΖΑ για τις πιο αδύναμες κοινωνικές ομάδες είναι απλά ένας μύθος».

Σχετικά Σοφία Μπασκάκη

Check Also

Ξεκίνησε το 3μερο Εκθεσιακό Bazaar «Τέχνη & Γεύσεις» στο Αίθριο Café Bar Ωρωπός με υπέροχες δημιουργίες!!!

Άνοιξε σήμερα, Παρασκευή, τις πόρτες του το τριήμερο εκθεσιακό Bazaar «Τέχνη & Γεύσεις» στο Αίθριο …