Τρίτη , 20 Μάρτιος 2018 2:15 πμ
Home / Ροή Νέων / Λαμία: Μητέρα καταγγέλλει ότι ο δάσκαλος χτύπησε το παιδί της

Λαμία: Μητέρα καταγγέλλει ότι ο δάσκαλος χτύπησε το παιδί της

Περιστατικό σχολικής βίας καταγγέλθηκε σε Δημοτικό Σχολείο της Λαμίας την Τρίτη 6 Μαρτίου, ανήμερα δηλαδή της Πανελλήνιας Ημέρας κατά της Σχολικής βίας και του Σχολικού Εκφοβισμού!

Το απαράδεκτο συμβάν κατήγγειλε στις αρμόδιες αρχές και στη διεύθυνση του Σχολείου, μητέρα παιδιού 1ης Δημοτικού, που περιγράφει χειροδικία εκπαιδευτικού σε βάρος του!

Ανεξάρτητα βέβαια από την ημέρα, περιπτώσεις χειροδικίας δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση και για κανέναν λόγο, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για παιδάκι που δεν έχει κλείσει καλά-καλά τα 7 του χρόνια.

Μιλώντας στο LamiaReport η 24χρονη μητέρα περιγράφει πως ενημερώθηκε για το περιστατικό από τη δασκάλα της τάξης του παιδιού της και πως στη συνέχεια ο εκπαιδευτικός που φέρεται να χειροδίκησε σε βάρος του 7χρονου προσπαθούσε να δικαιολογηθεί.

Εξαιτίας μάλιστα του περιστατικού ο μικρός πήγε και στο Νοσοκομείο Λαμίας για εξετάσεις, ενώ με τρόμο αντιμετωπίζει πλέον την υποχρέωση να πηγαίνει στο σχολείο του, καθώς φοβάται ακόμη και να αντικρύσει τον εν λόγω δάσκαλο.

Σημειώνουμε ότι το περιστατικό έχει καταγγελθεί στην αστυνομία, ενώ πρόκειται να ενημερωθεί και η αρμόδια υπηρεσία της Εισαγγελίας Λαμίας.

 

Σχετικά Σοφία Μπασκάκη

Check Also

Αφαίρεση αμυγδαλών: Η κατάλληλη ηλικία για την αποφυγή επιπλοκών

Οι αμυγδαλές είναι λεμφικός ιστός, ο οποίος συμμετέχει στην άμυνα του οργανισμού έναντι των λοιμώξεων. …