Τετάρτη , 21 Μάρτιος 2018 10:34 μμ
Home / Ροή Νέων / Μειώνονται τα δημοτικά τέλη για τις πολύτεκνες οικογένειες στο Δήμο Ωρωπού

Μειώνονται τα δημοτικά τέλη για τις πολύτεκνες οικογένειες στο Δήμο Ωρωπού

Σημαντικές μειώσεις στα δημοτικά τέλη για τις πολύτεκνες οικογένειες και τις ευπαθείς ομάδες, αποφάσισε την Πέμπτη 15 Ιουνίου το Δημοτικό Συμβούλιο Ωρωπού κατά τη συνεδρίασή του.

Συγκεκριμένα αποφάσισε:

  • Την μείωση κατά 50% των δημοτικών τελών ύδρευσης-καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού για την πρώτη και κύρια κατοικία των μονογονεϊκών οικογενειών με έως πέντε παιδιά και κατά 70% με άνω των πέντε παιδιών, εφόσον το εκκαθαριστικό τους κατά την προηγούμενη χρήση δεν ξεπερνά τις 80 χιλιάδες ευρώ.
  • Την μείωση κατά 30% των δημοτικών τελών ύδρευσης-καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού για την πρώτη και κύρια κατοικία των τρίτεκνων οικογενειών εφόσον το πραγματικό εκκαθαριστικό της προηγούμενης χρονιάς δεν ξεπερνά τις 80 χιλ. ευρώ.
  • Την μείωση κατά 50% των δημοτικών τελών ύδρευσης-καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού για την πρώτη και κύρια κατοικία των πολύτεκνων οικογενειών με έως πέντε παιδιά και κατά 70% με άνω των πέντε παιδιών, εφόσον το εκκαθαριστικό της προηγούμενης χρονιάς δεν ξεπερνά τις 80 χιλιάδες ευρώ.

Στις μειώσεις αυτές δεν συμπεριλαμβάνεται το κόστος τέλους  ύδρευσης-συντήρησης του δικτύου.

Διαβάστε: Στο ΣτΕ προσφεύγουν οι κάτοικοι του Αγίου Αθανασίου Χακλουτσίου κατά της εγκατάστασης κεραίας κινητής τηλεφωνίας

Διαβάστε: Θ. Ρούσσης: Ποτέ δεν θα υπογράψω απόλυση εργαζομένων-συμβασιούχων

Σχετικά Σοφία Μπασκάκη

Check Also

Η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας Φανή Παπαθωμά και οι συναρμόδιες υπηρεσίες για εντατικούς ελέγχους στην αγορά λόγω Πάσχα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Εντατικούς ελέγχους σε όλα τα σημεία παραγωγής , διακίνησης και εμπορίας τροφίμων αλλά …