Πέμπτη , 17 Αύγουστος 2017 11:33 πμ
Home / Πολιτική / Μεϊμαράκης: «Δεν υπάρχει ένταση στη σχέση μου με τον Σαμαρά»

Μεϊμαράκης: «Δεν υπάρχει ένταση στη σχέση μου με τον Σαμαρά»

13.12.2015

Άλλο συνεννόηση και άλλο στήριξη, τονίζει ο υποψήφιος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Β. Μεϊμαράκης, με συνέντευξη του στην «Καθημερινή της Κυριακής».

Ουδείς πλέον μπορεί να εμπιστευτεί τον κ. Τσίπρα σημειώνει προαναγγέλλοντας την αρνητική στάση της Ν.Δ. στις ρυθμίσεις για το ασφαλιστικό και τη φορολόγηση των αγροτών.

Ο κ. Μεϊμαράκης τονίζει ότι «άλλο είναι η συνεννόηση, άλλο η στήριξη, άλλο η συνεργασία και άλλο η υπερψήφιση νομοσχεδίων. Της Κυβέρνησης».

Όσον αφορά στα εσωκομματικά και στις επιθέσεις που δέχθηκε, επισημαίνει ότι «ουδέποτε επέλεξα τη ρίξη. Επιλογή μου είναι η σύνθεση. Και δεν μπορεί να ερμηνεύεται ως ρήξη, όταν απαντώ σε σχόλια και επιθέσεις που δέχομαι.

Σχετικά με τη σχέση του με τον κ. Σαμαρά, υποστηρίζει ότι «δεν υπάρχει καμία ένταση στη σχέση με τον κ. Σαμαρά. Άλλωστε, όπως έχω έμπρακτα αποδείξει σέβομαι την ιστορία της Ν.Δ., όπως και τους Προέδρους του κόμματος, τους οποίους τιμώ για την προσφορά τους».

Σχετικά Σοφία Μπασκάκη

Check Also

Κάηκε το σπίτι της Πρωταθλήτριας Στίβου Ελπίδας Τόκα, στους Αγίους Αποστόλους-«Ελπίδα το σπίτι μας θα καεί, τι θες να σώσουμε από τα πράγματά σου;»

Κυριακή απόγευμα στους Αγίους Αποστόλους στον Κάλαμο.  Οι φλόγες από την καταστροφική πυρκαγιά πλησιάζουν απειλητικά …