Παρασκευή , 20 Οκτώβριος 2017 9:30 μμ
Home / Ροή Νέων / Με εορταστική διάθεση η κοπή της πίτας του Συλλόγου Γυναικών Χαλκουτσίου

Με εορταστική διάθεση η κοπή της πίτας του Συλλόγου Γυναικών Χαλκουτσίου

Με πολλά χαμόγελα και εορταστική διάθεση, πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου Γυναικών Χαλκουτσίου, την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 19.00μ.μ. στον προσεγμένο και ευχάριστο πολυχώρο «ΔΙΕΘΝΕΣ» του κ. Αδαμάντιου Δάβρη.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Άννα Φαρμακίδου-Οικονομάκου και τα μέλη του, με έκδηλη ψυχική εφορία, ευχήθηκαν χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Ο ενθουσιασμός γέμισε την κατάμεστη αίθουσα προσδίδοντας στην εκδήλωση πανηγυρική μορφή, ενώ ο Σύλλογος Γυναικών Χαλκουτσίου, για μια ακόμη φορά, έδειξε το υψηλό επίπεδο φιλοξενίας του.

Η εκδήλωση έκλεισε με εγκάρδιες ευχές από όλους, για έναν ευτυχισμένο χρόνο, παρουσία του Ιερέα Τίμου, του Αντιδημάρχου Χαλκουτσίου κ. Ανδρέα Γαζβινιάν, του Προέδρου του Ν.Π.Δ.Δ. κ. Μιχάλη Τόλια, του Προέδρου της Τ.Κ. Χαλκουτσίου κ. Γιώργου Λιθαδιώτη, του πρώην Δημάρχου Ωρωπού κ. Γιάννη Οικονομάκο, εκπροσώπων του Δήμου, της ΝΕ.Ο.ΣΩ., Προέδρων Πολιτιστικών (και όχι μόνο) Συλλόγων, καθώς και με πολύ κόσμο που αγκαλιάζει με αγάπη το Χαλκούτσι και στηρίζει την   αξιέπαινη δράση του Συλλόγου.

Η ικανότητα του Συλλόγου Γυναικών Χαλκουτσίου είναι μεγάλη, με πολλές δραστηριότητες και εκδηλώσεις οργανωμένες με μεράκι, άψογη συνεργασία και στόχο την πολιτιστική αναβάθμιση του τόπου μας και την ψυχαγωγία των Δημοτών. Ευχόμαστε καλή και δυναμική χρονιά με ακόμα περισσότερα δρώμενα.

*Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Δημήτρη Μακρυγιάννη για το φωτογραφικό υλικό

 

Σχετικά Σοφία Μπασκάκη

Check Also

Ενημέρωση της Αντιπεριφερειάρχη, Φανής Παπαθωμά για την χορήγηση των Δελτίων μετακίνησης των ΑΜΕΑ

Από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και την Π. Ε. Βοιωτίας θα χορηγηθούν τα  Δελτία Μετακίνησης …