Παρασκευή , 19 Ιανουάριος 2018 9:21 μμ
Home / Ροή Νέων / Με λαμπρότητα ο Καθαγιασμός των Υδάτων στο Δήλεσι

Με λαμπρότητα ο Καθαγιασμός των Υδάτων στο Δήλεσι

Με κάθε θρησκευτική λαμπρότητα γιορτάστηκαν, σήμερα, σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Τανάγρας,  τα Άγια Θεοφάνεια και ο Καθαγιασμός των Υδάτων.

Επίκεντρο το Σχηματάρι, όπου στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών τελέστηκε η πανηγυρική Θεία Λειτουργία, στην οποία παρέστη ο Δήμαρχος Τανάγρας κ. Βασίλης Περγάλιας και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ακολούθως έγινε η καθιερωμένη τελετή κατάδυσης του  Σταυρού στην προβλήτα του Ναυτικού Ομίλου Δηλεσίου, παρουσία εκατοντάδων πιστών, βοηθούντος και του εξαιρετικά καλού καιρού.

Παρέστησαν ο Δήμαρχος Τανάγρας κ. Βασίλης Περγάλιας, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μιχ. Κουρουτός, οι Αντιδήμαρχοι κ. Ηλ. Δημητρίου και Γ. Αναστασίου, ο Πρόεδρος της ΔΗΚΕΤ κ. Αλ. Ανυφαντής, η Πρόεδρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου κα Ελ. Ζαφειροπούλου και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κα Γωγώ Καμπιώτου, Γ. Βουγέσης, Ξ. Χαρίσης, Αντ. Κανέλλος, Ν. Βρατσιώτης και Λ. Μαυράκης, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Οινοφύτων κ. Γ. Καμινιώτης, καθώς και  ο Πρόεδρος του ΝΟΔ κ. Δημ. Αλεξόπουλος.

Ακολούθησε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ναυτικού Ομίλου  Δηλεσίου στα γραφεία του Συλλόγου από τον Δήμαρχο Τανάγρας κ. Βασίλη Περγάλια και τον Πρόεδρο κ. Δ.  Αλεξόπουλο.

 

Σχετικά Σοφία Μπασκάκη

Check Also

Δημιουργός γλυπτού στο Π. Φάληρο: «Είμαι έκπληκτος. Ελπίζω να μη νικήσει το κακό»

Ο Κωστής Γεωργίου, δημιουργός του γλυπτού στο Παλαιό Φάληρο, το οποίο γκρέμισαν άγνωστοι από το βάθρο του, …