Παρασκευή , 18 Αύγουστος 2017 7:04 πμ
Home / Ροή Νέων / Μουσική πανδαισία στο Solybar με τη φωνή της Σοφίας Βόσσου

Μουσική πανδαισία στο Solybar με τη φωνή της Σοφίας Βόσσου

Η καταπληκτική φωνή της Σοφίας Βόσσου μάγεψε το κοινό σε μια μοναδική  μουσική βραδιά στο Solybar, το βράδυ της Παρασκευής 4 Αυγούστου, στην Παραλία Πηγαδάκια Χαλκουτσίου.

Σε ένα υπέροχο χώρο η μεγάλη  τραγουδίστρια,  που έχει αφήσει τη δική της σφραγίδα στο ελληνικό τραγούδι, καθήλωσε τους φίλους της τραγουδώντας αξέχαστες επιτυχίες που έγραψαν τη δική τους ιστορία.

Με τραγούδια που δοξάστηκαν στη δεκαετία του ΄80 και του ΄90 αλλά και σύγχρονες εκτελέσεις, όπως και ηπειρώτικα, σκόρπισε το κέφι στους θαμώνες του κέντρου μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η Σοφία Βόσσου και οι συνεργάτες της απέδειξαν ότι το καλό ελληνικό τραγούδι ακόμα και σήμερα καθηλώνει τους θαυμαστές του και παραμένει ζωντανό στις μνήμες εκείνων που κάποτε σιγοτραγούδησαν αυτές τις μελωδίες, αλλά και τις νεότερες γενιές που το αγάπησαν έστω και αν δεν έζησαν εκείνη την περίοδο που ελληνικού ελαφρολαικού τραγουδιού.

Σχετικά Σοφία Μπασκάκη

Check Also

Το Αστεροσκοπείο διαψεύδει τον Τσίπρα: Στην Αν. Αττική κάηκαν 39.000 στρέμματα

Καταρρίπτεται η θριαμβολογία του Μαξίμου Το Αστεροσκοπείο Αθηνών καταρρίπτει τους πανηγυρισμούς της κυβέρνησης και του …