Τετάρτη , 21 Φεβρουάριος 2018 5:19 πμ
Home / Ελλάδα / Ξεκάθαρη η θέση του Μεϊμαράκη απέναντι στο προσφυγικό στη Σύνοδο κορυφής

Ξεκάθαρη η θέση του Μεϊμαράκη απέναντι στο προσφυγικό στη Σύνοδο κορυφής

20.10.2015

 

Το προσφυγικό και η χάραξη κοινής πολιτικής ασύλου αλλά και ο λαϊκισμός στην πολιτική  κυριαρχούν στην ατζέντα του συνεδρίου του ΕΛΚ στη Μαδρίτη. Η συζήτηση στο συνέδριο θα στραφεί γύρω από τα σημαντικότατα ευρωπαϊκά θέματα και  οι μετέχοντες καλούνται να εκλέξουν το νέο προεδρείο του ΕΛΚ .

 

 

Ο Πρόεδρος της Ν.Δ. Βαγγέλης Μεϊμαράκης θα παραστεί στην Σύνοδο Κορυφής του ΕΛΚ  ως επικεφαλής αντιπροσωπίας της Ν.Δ. και στην ομιλία του θα τοποθετηθεί αναλύοντας διεξοδικά την εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα από το φλέγον ζήτημα του προσφυγικού-μεταναστευτικού.

 

 

Ο κ. Μείμαράκης στη συμμετοχή του στις εργασίες του εκλογικού συνεδρίου του ΕΛΚ θα έχει διμερείς συναντήσεις με ομολόγους του και θα θίξει επίσης και την πορεία του ΕΛΚ σε σχέση με την Ευρώπη.

 

 

Στη Σύνοδο Κορυφής που φιλοξενεί η Ισπανική πρωτεύουσα θα μετέχουν 1.300 σύνεδροι από 80 κόμματα εκπροσωπώντας τα κόμματα μέλη του ΕΛΚ, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, το Συμβούλιο της Ευρώπης, την Επιτροπή των Περιφερειών και όλους τους ευρωπαϊκούς θεσμούς.

 

 

 

Σχετικά Σοφία Μπασκάκη

Check Also

ΑΣΕΠ: Αιτήσεις για την προκήρυξη 3Κ/2018 για τις 8.166 θέσεις

Άρχισε σήμερα και ολοκληρώνεται στις 7 Μαρτίου η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων των υποψηφίων Δευτεροβάθμιας …