Παρασκευή , 20 Οκτώβριος 2017 11:18 μμ
Home / Ροή Νέων / Ξεφάντωσαν οι γυναίκες του Χαλκουτσίου στο Solybar

Ξεφάντωσαν οι γυναίκες του Χαλκουτσίου στο Solybar

Με το δικό τους μοναδικό τρόπο γιόρτασαν οι γυναίκες του Χαλκουτσίου την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας στις 8 Μαρτίου. Μετά από πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών συγκεντρώθηκαν σε ένα από τα πιο « in» μαγαζιά στα Πηγαδάκια , το Solybar, και το γλέντησαν μέχρι πρωίας.

Όμορφες, λαμπερές, μοναδικές μα πάνω από όλα δυναμικές και μαχητικές στις απαιτήσεις της ζωής, οι γυναίκες δεν έχασαν την ευκαιρία να αποδείξουν τις χορευτικές ικανότητές τους  υπό τους ήχους της ορχήστρας που τις ξεσήκωσε σε ελληνικούς ρυθμούς.

Το κέφι, τα ποτά και το καλό φαγητό περίσσευαν. Άλλωστε ο Κώστας, η ψυχή του Solybar,  ξέρει πάντα δημιουργεί μοναδικές βραδιές αφήνοντας τους θαμώνες του εκστασιασμένους με τη φαντασία, τις εξαιρετικές γεύσεις και την παροχή υπηρεσιών που αγγίζουν το τέλειο.

Αξίζουν όμως συγχαρητήρια επίσης  στην Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Χαλκουτσίου Άννα Φαρμακίδου- Οικονομάκου και τα μέλη του, για την όμορφη βραδιά που διοργάνωσαν κάνοντας για μια ακόμα φορά αισθητή την παρουσία τους στα δρώμενα της περιοχής τιμώντας το γυναικείο φύλλο.

Σχετικά Σοφία Μπασκάκη

Check Also

Ενημέρωση της Αντιπεριφερειάρχη, Φανής Παπαθωμά για την χορήγηση των Δελτίων μετακίνησης των ΑΜΕΑ

Από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και την Π. Ε. Βοιωτίας θα χορηγηθούν τα  Δελτία Μετακίνησης …