Τρίτη , 22 Αύγουστος 2017 11:17 πμ
Home / Πολιτική / Ο Κυρ. Μητσοτάκης στέλνει το μήνυμα της ενωμένης Κεντροδεξιάς

Ο Κυρ. Μητσοτάκης στέλνει το μήνυμα της ενωμένης Κεντροδεξιάς

25.11.2015

Την ανάγκη δημιουργίας μιας ισχυρής και ενωμένης  Κεντροδεξιάς επεσήμανε ο υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυρ. Μητσοτάκης

«Σήμερα περισσότερο παρά ποτέ η χώρα χρειάζεται μια ισχυρή και ενωμένη κεντροδεξιά. Οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας θα προχωρήσουν το συντομότερο δυνατό» σημείωσε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης κάλεσε «όλες και όλους τους φίλους να συμμετέχουν μαζικά σε αυτήν την εκλογή διότι μόνο η μαζική συμμετοχή θα μπορεί να επουλώσει το μεγάλο τραύμα που άνοιξε στη Νέα Δημοκρατία το φιάσκο της περασμένης Κυριακής».

Όπως είπε ο κ. Μητσοτάκης «ζούμε σε μια πολύ τεταμένη εποχή και σε μια τεταμένη περιοχή. Η έκρηξη μιας βόμβας, χθες, λίγα μέτρα έξω από τη Βουλή μας επιβεβαιώνει ότι η μάχη κατά της τρομοκρατίας, εγχώριας και διεθνούς, είναι συνεχής.

Η κατάρριψη ενός μαχητικού αεροσκάφους από την Τουρκία μας υπενθυμίζει ότι ζούμε σε μια περιοχή  με πολύ έντονες γεωπολιτικές αναταράξεις.

Η σημερινή συζήτηση του προϋπολογισμού μας υπενθυμίζει ότι έχουμε μια Κυβέρνηση που οδηγεί την οικονομία στη λάθος κατεύθυνση, τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις στον αφανισμό και τη χώρα στα βράχια.»

 

Σχετικά Σοφία Μπασκάκη

Check Also

ΤΩΡΑ: Σοβαρό τροχαίο με τραυματίες στον παράδορμο της Εθνικής Αθηνών-Λαμίας. Με δυσκολία διεξάγεται η κυκλοφορία

  Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με τουλάχιστον δύο τραυματίες, σημειώθηκε πριν λίγο στον παράδρομο της Εθνικής …