Σάββατο , 24 Φεβρουάριος 2018 4:14 πμ
Home / Επιλογές / Ο κ. Ευ. Μεϊμαράκης ζητά από την Κυβέρνηση να σωθούν οι πρώτες κατοικίες

Ο κ. Ευ. Μεϊμαράκης ζητά από την Κυβέρνηση να σωθούν οι πρώτες κατοικίες

27.10.2015

Την άμεση αποσύνδεση της ανακεφαλαίωσης από την αξιολόγηση ,ώστε να μην χαθούν οι πρώτες κατοικίες και οι καταθέσεις των πολιτών, ζήτησε από την κυβέρνηση ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Ευ. Μεϊμαράκης

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στη δήλωσή του αναφέρει:

«Λίγες βδομάδες μετά τις εκλογές και φαίνεται ότι ο κ. Τσίπρας έχει κοροϊδέψει τους Έλληνες σε όλα τα ζητήματα. Σας θυμίζω ότι μας έλεγε πως οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας είναι “κόκκινη γραμμή”. Σήμερα μαθαίνουμε ότι πάει η “κόκκινη γραμμή” και γίνεται “ένας έντιμος συμβιβασμός”.

Ο κ. Μεϊμαράκης προσθέτει «Τελικά, η ανικανότητα, η ανεπάρκεια και οι συνεχείς παλινωδίες της κυβέρνησης δημιουργούν μεγάλα προβλήματα στην οικονομία και την κοινωνία. Κυρίως καλλιεργούν αστάθεια και αβεβαιότητα, καθώς  οι Έλληνες πολίτες δεν γνωρίζουν πώς να κινηθούν. Καθυστερούν την αξιολόγηση και έτσι βάζουν σε κίνδυνο την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών».

Ο κ. Μεϊμαράκης καταλήγει λέγοντας «Λοιπόν, για να μη θυσιαστούν οι καταθέσεις των πολιτών, όπως οι ίδιοι είπαν, είναι ανάγκη να αποσυνδεθεί αμέσως η ανακεφαλαιοποίηση από την αξιολόγηση».

Σχετικά Σοφία Μπασκάκη

Check Also

Η 55χρονη Brooke από την «Τόλμη και γοητεία» παίζει ακόμα στο σήριαλ! Πώς είναι σήμερα

Ήταν το 1988 όταν το σήριαλ «Τόλμη και γοητεία» έκανε πρεμιέρα στην κρατική τηλεόραση και …