Παρασκευή , 23 Μάρτιος 2018 9:21 πμ
Home / Πολιτική / Ο Ν.Νικολόπουλος αντικαταστάθηκε στην Επιτροπή Θεσμών

Ο Ν.Νικολόπουλος αντικαταστάθηκε στην Επιτροπή Θεσμών

11.11.2015

 

Αντικαταστάθηκε από την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής ,για την ακρόαση του κ. Πανούση,  την προσεχή Τετάρτη 18 Νοεμβρίου,  ο Βουλευτής Ν. Νικολόπουλος  εκφράζοντας την έντονη δυσαρέσκεια του.

Ο κ. Νικολόπουλος σε δήλωσή του αναφέρει ότι «Αδυνατώ να αντιληφθώ γιατί αντικαταστάθηκα,  από μέλος της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, ενώ  κατά την χτεσινή συνεδρίαση – ζήτησα να διαλευκανθούν οι καταγγελίες Πανούση . Η αλήθεια σώζει.

Και πρόσθεσε «Πρέπει όλα τα ντοκουμέντα να δουν το φως της δημοσιότητας. Πρέπει να απαντήσουν ο κ. Πανούσης και ο κ. Ρουμπάτης εάν ήσαν και αυτοί λειτουργοί του «βαθέος κράτους» ή εάν έχουμε να κάνουμε με απλά συμπτώματα μιας έρπουσας «μαφιοζοποίησης» της «δημόσιας ζωής». Τι εξυπηρετεί η αντικατάσταση μου ;»

Και καταλήγει «Ως Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος δηλώνω ότι με όλες μας τις δυνάμεις «θα βάλουμε πλάτη», ώστε ο Πρωθυπουργός να τα καταφέρει και να καθαρίσει  την «κόπρο του Αυγείου , όπως άλλωστε απαιτεί και ο Ελληνικός λαός».

Να σημειώσουμε ότι η Επιτροπή αποφάσισε ομόφωνα την κλήτευση του κ. Πανούση μετά από πρόταση του κ. Γ. Τραγάκη.

Σχετικά Σοφία Μπασκάκη

Check Also

Αυτό είναι το παλάτι του Λάκη Γαβαλά στο Θησείο, που νοικιάζεται δωμάτιο δωμάτιο μέσω Airbnb (Εικόνες)

Σε επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στον χώρο των ακινήτων, και συγκεκριμένα στην ενοικίαση μέσω Airbnb, νοίκιασε …