Κυριακή , 17 Δεκέμβριος 2017 5:41 μμ
Home / Ροή Νέων / Ο Πολιτιστικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Μαλακάσας «Φύση και Δράση» έκοψε την πίτα του

Ο Πολιτιστικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Μαλακάσας «Φύση και Δράση» έκοψε την πίτα του

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο νεοσυσταθής Πολιτιστικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Μαλακάσας «Φύση και Δράση»,  την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου, στο κέντρο «Συντριβάνι».

Στόχος του Συλλόγου είναι η προστασία του φυσικού κάλλους της Μαλακάσας και η ανάδειξή του ώστε η περιοχή να αναπτυχθεί και να αποτελέσει ένα χώρο αναψυχής για τους κατοίκους του λεκανοπεδίου, καθώς διαθέτει όλες τις δυνατότητες εφόσον αξιοποιηθεί. Παράλληλα όμως και η ανάδειξη των Πολιτιστικών χαρακτηριστικών της περιοχής.

Τα μέλη του Συλλόγου ευελπιστούν ότι μέσα από δράσεις και παρεμβάσεις σύντομα η Μαλακάσα θα κερδίσει το στοίχημα για την  ανάδειξη της αυθεντικής ομορφιάς που διαθέτει αλλά και της ιστορίας και της παράδοσής της.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Ευ. Γκουζούνης, ο Τοπικός Σύμβουλος κ. Σπ. Λίτσας, ο πρώην Κοινοτάρχης κ. Κ. Λίτσας, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Μαλακάσας κ. Ζαπουνίδης, ο Πρόεδρος του Αθλητικού-Γυμναστικού Συλλόγου «ΑΛΜΑ ΩΡΩΠΟΥ» κ. Ευ. Ανδρεδάκης, Πρόεδροι και μέλη Τοπικών Συλλόγων και πλήθος κόσμου που διασκέδασαν στηρίζοντας τη δράση του νεοσύστατου Συλλόγου.

 

 

 

Σχετικά Σοφία Μπασκάκη

Check Also

«Μυστικός Δείπνος» των μελών της Δημοτικής Αρχής Ωρωπού στο σπίτι του Δημάρχου

Ο «Μυστικός Δείπνος» όλων των μελών της Δημοτικής Αρχής στο σπίτι του Δημάρχου κ. Θωμά …