Κυριακή , 19 Νοεμβρίου 2017 4:03 μμ
Home / Ελλάδα / Σεκιούριτι στον ΗΣΑΠ είχε ανάρμοστη συμπεριφορά σε Αφρικανό επιβάτη

Σεκιούριτι στον ΗΣΑΠ είχε ανάρμοστη συμπεριφορά σε Αφρικανό επιβάτη

15.2.2016

Μεγάλο πράγμα η εξουσία. Οποιασδήποτε μορφής. Ακόμη κι ένας σεκιούριτι μπορεί να κάνει άνω κάτω ένα συρμό στον  ηλεκτρικό  αλλά και να προσβάλει έναν επιβάτη επειδή ενδεχομένως είναι άλλου χρώματος, η εθνικότητας, δεν του αρέσει η παρουσία του.

Στον ηλεκτρικό σταθμό της Κηφισιάς, ένας υπάλληλος σεκιούριτι του ΗΣΑΠ, ζήτησε από έναν Αφρικανό επιβάτη να πάει σε ένα από τα πίσω βαγόνια επειδή εμπόδιζε η μεσαίου μεγέθους βαλίτσα του.

Ο υπάλληλος όχι και με τόσο ευγενικό τρόπο επέμενε ότι ο κανονισμός δεν επιτρέπει να υπάρχουν στα μπροστά βαγόνια επιβάτες με αποσκευές.

Ο Αφρικανός επιβάτης με ευγενικό τρόπο και χωρίς να χάσει την ψυχραιμία του προσπάθησε να του εξηγήσει ότι δεν δημιουργεί πρόβλημα η βαλίτσα του και ότι δεν γνωρίζει για αυτόν τον κανονισμό.

«Έλα, βγάλ’το», λέει ο υπάλληλος, σπρώχνοντας τα πράγματα, ενώ ο επιβάτης αρνείται να το κάνει και ισχυρίζεται πως κάθε μέρα έχει τα πράγματά του εκεί χωρίς πρόβλημα. «Εγώ κάνω κουμάντο εδώ» λέει ο υπάλληλος με έντονο ύφος.

Το περιστατικό έληξε όταν παρενέβη η γυναίκα που καταγράφει το βίντεο. Είπε στον υπάλληλο πως πουθενά «μπροστά» δεν αναγράφεται τέτοιος κανονισμός για τις αποσκευές και πρόσθεσε ότι θα πρέπει να καλέσει την αστυνομία.

Τελικά ο υπάλληλος βγαίνει από τον συρμό και το δρομολόγιο ξεκινά κανονικά.

 

Σχετικά Σοφία Μπασκάκη

Check Also

Έντονη αντίδραση του Δ. Δριχούτη κατά του Λ. Κυριάκου για το βιβλίο του «Ο Ταναγραίος Σταυραετός της Βοιωτίας»

Έντονη η αντίδραση του Αντιπροέδρου της ΔΗΚΕΤ κ. Διομήδη Δριχούτη κατά του συγγραφέα του βιβλίου …