Σάββατο , 24 Φεβρουάριος 2018 6:13 μμ
Home / Ελλάδα / Σεκιούριτι στον ΗΣΑΠ είχε ανάρμοστη συμπεριφορά σε Αφρικανό επιβάτη

Σεκιούριτι στον ΗΣΑΠ είχε ανάρμοστη συμπεριφορά σε Αφρικανό επιβάτη

15.2.2016

Μεγάλο πράγμα η εξουσία. Οποιασδήποτε μορφής. Ακόμη κι ένας σεκιούριτι μπορεί να κάνει άνω κάτω ένα συρμό στον  ηλεκτρικό  αλλά και να προσβάλει έναν επιβάτη επειδή ενδεχομένως είναι άλλου χρώματος, η εθνικότητας, δεν του αρέσει η παρουσία του.

Στον ηλεκτρικό σταθμό της Κηφισιάς, ένας υπάλληλος σεκιούριτι του ΗΣΑΠ, ζήτησε από έναν Αφρικανό επιβάτη να πάει σε ένα από τα πίσω βαγόνια επειδή εμπόδιζε η μεσαίου μεγέθους βαλίτσα του.

Ο υπάλληλος όχι και με τόσο ευγενικό τρόπο επέμενε ότι ο κανονισμός δεν επιτρέπει να υπάρχουν στα μπροστά βαγόνια επιβάτες με αποσκευές.

Ο Αφρικανός επιβάτης με ευγενικό τρόπο και χωρίς να χάσει την ψυχραιμία του προσπάθησε να του εξηγήσει ότι δεν δημιουργεί πρόβλημα η βαλίτσα του και ότι δεν γνωρίζει για αυτόν τον κανονισμό.

«Έλα, βγάλ’το», λέει ο υπάλληλος, σπρώχνοντας τα πράγματα, ενώ ο επιβάτης αρνείται να το κάνει και ισχυρίζεται πως κάθε μέρα έχει τα πράγματά του εκεί χωρίς πρόβλημα. «Εγώ κάνω κουμάντο εδώ» λέει ο υπάλληλος με έντονο ύφος.

Το περιστατικό έληξε όταν παρενέβη η γυναίκα που καταγράφει το βίντεο. Είπε στον υπάλληλο πως πουθενά «μπροστά» δεν αναγράφεται τέτοιος κανονισμός για τις αποσκευές και πρόσθεσε ότι θα πρέπει να καλέσει την αστυνομία.

Τελικά ο υπάλληλος βγαίνει από τον συρμό και το δρομολόγιο ξεκινά κανονικά.

 

Σχετικά Σοφία Μπασκάκη

Check Also

Λαμία: Έκοψαν το ρεύμα σε πνευμονοπαθή. Κατέληξε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση

Μεταξύ ζωής και θανάτου μεταφέρθηκε χθες το βράδυ στο Νοσοκομείο Λαμίας, 68χρονος συμπολίτης μας, με …