Παρασκευή , 15 Δεκέμβριος 2017 12:36 πμ
Home / Πολιτική / Σκληρή επίθεση Κουτσούμπα στη κυβέρνηση

Σκληρή επίθεση Κουτσούμπα στη κυβέρνηση

«Να αντισταθεί στα αντιλαϊκά μέτρα που λαμβάνονται ερήμην του», κάλεσε τον λαό ο Δημήτρης Κουτσούμπας, ανοίγοντας την Κυριακή την εκδήλωση του ΚΚΕ για τα 100 χρόνια από την Οκτωβριανή Επανάσταση, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

«Όταν δεν εξοργίζονται, στέλνοντάς τους από κει που ήρθαν, όταν βλέπουν τον κ. Τσίπρα σε ρόλο πλασιέ καπιταλιστικών επιχειρήσεων να μιλάει εξ ονόματος μάλιστα του εργάτη για την καπιταλιστική επιχείρηση λέγοντας “το εργοστάσιό μας”, την ίδια ώρα που ετοιμάζει νόμο απαγόρευσης των απεργιών», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κουτσούμπας.

«Ζήσαμε, δυστυχώς, από ένα πολιτικό διεθνή γυρολόγο σε ρόλο σαλτιμπάγκου, από έναν αυτοδιαφημιζόμενο αριστερό πρωθυπουργό, το μεγαλύτερο ξέπλυμα του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού», υπογράμμισε ο γγ του ΚΚΕ.

Ο κ. Κουτσούμπας επανέλαβε τον στόχο ισχυροποίησης του ΚΚΕ ώστε να ηγηθεί στην προσπάθεια ανασύνταξης του εργατικού κινήματος και ισχυροποίησης της κοινωνικής συμμαχίας με σκοπό την ανατροπή του καπιταλιστικού συστήματος.

Η Οκτωβριανή Επανάσταση άνοιξε τον δρόμο, υποστήριξε ο κ. Κουτσούμπας, «δεν ήταν ούτε ατύχημα της ιστορίας, ούτε πραξικόπημα των μπολσεβίκων».

Πηγή ρεπορτάζ: ΕΡΤ1, ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Σχετικά Σοφία Μπασκάκη

Check Also

Τέλος οι πλαστικές σακούλες, αλλιώς 10 ευρώ χρέωση για το 2018 -Υπερδιπλάσια το 2019

Από την 1η Ιανουαρίου 2018 τα σούπερ μάρκετ θα σταματήσουν να δίνουν δωρεάν σακούλες στους …