Πέμπτη , 26 Απρίλιος 2018 12:22 μμ
Home / Lifestyle / Στα δικαστήρια για χρέος 269.000 ευρώ προς το Δημόσιο o Φουρθιώτης

Στα δικαστήρια για χρέος 269.000 ευρώ προς το Δημόσιο o Φουρθιώτης

Ο παρουσιαστής του Epsilon TV έχει ανεξόφλητες οφειλές προς την εφορία που αγγίζουν τα 269.000 ευρώ. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Espresso» ο Μένιος Φουρθιώτης, που δεν έχει κάνει καμία καταβολή μέρους των χρεών του ζήτησε αναβολή αφού ο δικηγόρος του ήταν σε διαφορετική αίθουσα για άλλη υπόθεση.

Το αίτημα αυτό εξόργισε τον αρμόδιο εισαγγελέα που ζήτησε να απορριφθεί. «Σας είχε δοθεί προηγούμενη αναβολή πριν από πέντε μήνες! Είχατε όλον τον χρόνο στη διάθεση σας για να προετοιμαστείτε! Ο κατηγορούμενος έπρεπε να προσκομίσει εξοφλητική απόδειξη για τα χρέη του είτε να επιλέξει συνήγορο που να μπορεί να τον εκπροσωπήσει!»ανέφερε χαρακτηριστικά ο εισαγγελέας.

Το δικαστήριο τελικά έκανε δεκτό το αίτημα του παρουσιαστή για αναβολή. Σημειώθηκε ωστόσο ότι έχει εξαντληθεί αυτό το δικαίωμα. Από την πλευρά του Μένιου Φουρθιώτη τονίστηκε ότι ζητήθηκε χρόνος για να ρυθμιστεί το χρέος.

Μάλιστα τον περασμένο Νοέμβριου είχε ζητηθεί και πάλι αναβολή προκειμένου να μπει το χρέος σε εξωδικαστικό συμβιβασμό των 120 δόσεων.

Πηγή: dailymedia.gr

 

Σχετικά Σοφία Μπασκάκη

Check Also

Συγκλονιστική κίνηση φορτηγατζήδων να σώσουν άνδρα από την αυτοκτονία

Ένας άνδρας είχε ανέβει σε πεζογέφυρα στο Μίσιγκαν των ΗΠΑ και απειλούσε ότι θα πηδήξει …