Τετάρτη , 21 Μάρτιος 2018 10:33 μμ
Home / Ροή Νέων / Στην Αστυνομία οι δύο διευθυντές των σούπερ μάρκετ που άνοιξαν Κυριακή στον Ωρωπο

Στην Αστυνομία οι δύο διευθυντές των σούπερ μάρκετ που άνοιξαν Κυριακή στον Ωρωπο

Καταγγελία σε βάρος των δύο σούπερ μάρκετ που βρέθηκαν ανοικτά σήμερα, Κυριακή 18 Ιουνίου στο Δήμο Ωρωπού, κατέθεσε στην Αστυνομία ο Εμπορικός Σύλλογος Ωρωπού.

Οι δύο διευθυντές εκλήθησαν στο Α.Τ. Ωρωπού για να δώσουν εξηγήσεις γιατί παρέβησαν την κείμενη νομοθεσία, η οποία ορίζει ότι τα καταστήματα σε μη χαρακτηρισμένες τουριστικές περιοχές μπορούν προαιρετικά να παραμείνουν ανοικτά μόνο επτά Κυριακές το χρόνο.

Ο Αστυνομικός Διευθυντής Ωρωπού ξεκαθάρισε προς τους δύο διευθυντές ότι είναι παράνομο να ανοίγουν τις Κυριακές. Επειδή η κίνηση αυτή έγινε για πρώτη φορά, έδειξε ανοχή τονίζοντας ότι εάν επαναληφθεί θα κινηθεί σε βάρος των διευθυντών η αυτόφωρη διαδικασία.

Να σημειωθεί ότι ο Εμπορικός Σύλλογος Ωρωπού είναι αντίθετος με το ανεξέλεγκτο άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές και δύο μέρες πριν είχε στείλει σχετική επιστολή-ειδοποίηση σε όλα τα σούπερ μάρκετ της περιοχής. Η θέση του Συλλόγου για τις Κυριακές  είναι να ανοίγουν τα εμπορικά καταστήματα κάτω των 250μ, χωρίς προσωπικό, προαιρετικά από τις 11:00 έως τις 18:00.

Διαβάστε σχετικάΚαταπάτηση των εργατικών δικαιωμάτων το άνοιγμα των καταστημάτων όλες τις Κυριακές στον Ωρωπό

Σχετικά Σοφία Μπασκάκη

Check Also

Η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας Φανή Παπαθωμά και οι συναρμόδιες υπηρεσίες για εντατικούς ελέγχους στην αγορά λόγω Πάσχα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Εντατικούς ελέγχους σε όλα τα σημεία παραγωγής , διακίνησης και εμπορίας τροφίμων αλλά …