Πέμπτη , 18 Ιανουάριος 2018 11:58 μμ
Home / Ροή Νέων / Τα Οινόφυτα γιόρτασαν τον προστάτη και Πολιούχο τους Άγιο Σπυρίδωνα

Τα Οινόφυτα γιόρτασαν τον προστάτη και Πολιούχο τους Άγιο Σπυρίδωνα

 

Τον προστάτη και Πολιούχο τους Άγιο Σπυρίδωνα  γιόρτασαν, με   κάθε  θρησκευτική λαμπρότητα, τα Οινόφυτα, γενέτειρα του Μακαριότατου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης  Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου.

Την παραμονή  της εορτής, τελέστηκε  ο  Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός και ακολούθησε   η περιφορά της Ιεράς Εικόνας του Αγίου Σπυρίδωνα, συνοδεία της Φιλαρμονικής της ΚΕΔΩ και αγήματος του 114 Π.Μ.

Παρόντες  στην λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας ήταν οι  Δήμαρχοι Τανάγρας κ. Β. Περγάλιας και Θηβών κ. Σπ. Νικολάου η Αντιπεριφερειάρχης  κα.  Φανή Παπαθωμά,, ο πρώην Βουλευτής κ. Μιχ. Γιαννάκης, ο Πρόεδρος του  Δ.Σ. κ. Μιχ. Κουρουτός, οι  Αντιδήμαρχοι  Οινοφύτων κ. Γιάννης Αναστασίου και Δερβενοχωρίων κ. Νίκος Πέτρου.

Επίσης οι Πρόεδροι του Νομικού Προσώπου κ. Γιάννης Γκίνης, της Τ.Κ. Οινοφύτων κ. Γιάννης Καμινιώτης, του Κοινωνικού Παντοπωλείου κα Ελένη Ζαφειροπούλου,  οι Δημοτικοί Σύμβουλοι  κα Γωγώ  Καμπιώτου  και οι κ. Γιώργος Βουγέσης, Χρήστος Πέτρου, Ξενοφών Χαρίσης, Νίκος Βρατσιώτης, Αντ. Κανέλλος και Κ. Αναστασίου,  ο πρώην Δήμαρχος Οινοφύτων κ. Ι. Δάβρης, ο Διοικητής της 114 Π.Μ. κ. Γιώργος Κυριάκου και πλήθος πιστών που έσπευσαν να προσκυνήσουν και να ακολουθήσουν με ευλάβεια την μεγαλοπρεπή περιφορά.

 

 

Σχετικά Σοφία Μπασκάκη

Check Also

Απίστευτο! Τον Κόκκινο Άγγελο στο Π. Φάληρο τον γκρέμισαν κάτοικοι για να φανεί ως… ατύχημα από τους ανέμους

Το μένος ορισμένων Φαληριωτών εναντίον του γλυπτού Phylax φαίνεται ότι δεν είχε κανένα όριο. Όπως αποδεικνύεται, …