Τετάρτη , 22 Νοεμβρίου 2017 2:45 μμ
Home / Ροή Νέων / Τα 23 χρόνια δυναμικής παρουσίας γιόρτασε η Ομοσπονδία Συλλόγων Ωρωπού

Τα 23 χρόνια δυναμικής παρουσίας γιόρτασε η Ομοσπονδία Συλλόγων Ωρωπού

Με απόλυτη επιτυχία η Ομοσπονδία Συλλόγων Ωρωπού διοργάνωσε την Κυριακή 12 Νοεμβρίου τον ετήσιο χορό της στο ATLANTIS CLUB.

Πολύ κέφι και ζωντάνια, χορό και   τραγούδι χάρισε η  Λαϊκή Ορχήστρα που έπαιξε γνωστά λαϊκά κομμάτια, ενώ καταπληκτική ήταν η κουζίνα και άφθονο το κρασί.

Ο Πρόεδρος της Ο.Σ.Ω. κ. Γ. Παναγόπουλος ευχαρίστησε όλους όσους παρέστησαν στην εκδήλωση κι αναφέρθηκε στο πολυσχιδές και σημαντικό έργο αλλά και στο  παρεμβατικό ρόλο τον  οποίο διαδραματίζει η Ομοσπονδία, επί 23 συναπτά έτη, στην τοπική κοινωνία.

Η ομιλία του Προέδρου της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ωρωπού, Γιώργου Παναγόπουλου, στον ετήσιο χορό

Στην εκδήλωση παρέστησαν η Περιφερειακή Σύμβουλος Αττικής κα Ιω. Στεργίου, οι Αντιδήμαρχοι κ. Δ.  Βελτανιώτης και Γ. Δάβρης, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΩ κ. Στ. Δάβρης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Χρ. Τσεκρεζής, Ευ. Πάντος Γ. Γιασημάκης, Αγγ. Χατζηιωάννου, Αν. Γαζβινιάν, οι Πρόεδροι των Τοπικών Συμβουλίων Χαλκουτσίου κ. Γ Λιθαδιώτης, Μαλακάσας κ. Ευ. Γκουζούνης και Σκάλας Ωρωπού κ. Γ. Φαφούτης, το μέλος του Δ.Λ.Τ.Σ.Ω. κ. Αν. Μπαλόκας, ο Πολιτευτής της Ένωσης Κεντρώων κ. Αλ. Ανδριώτης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Θ. Γιουρούκος και τα μέλη κ. Γ. Παπαδόπουλος και Δ. Γιουνάς, Πρόεδροι Συλλόγων και Σωματείων που είναι  μέλη της Ο.Σ.Ω., ο συγγραφέας κ. Γ. Γκικάκης και πλήθος κόσμου.

Διαβάστε: Η ομιλία του Προέδρου της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ωρωπού, Γιώργου Παναγόπουλου, στον ετήσιο χορό

Σχετικά Σοφία Μπασκάκη

Check Also

Ποινική δίωξη στον εκτιμητή της ΕΛΑΣ που έκλεβε κλοπιμαία

Ποινική δίωξη για ψευδορκία, απάτη κατ’ εξακολούθηση και επάγγελμα καθώς και για παραβίαση – αφαίρεση …