Σάββατο , 21 Οκτώβριος 2017 12:26 μμ
Home / Ροή Νέων / Το Δημοτικό Σχολείο Συκαμίνου υποδέχθηκε με χαρά τα προσφυγόπουλα

Το Δημοτικό Σχολείο Συκαμίνου υποδέχθηκε με χαρά τα προσφυγόπουλα

Με μια ζεστή αγκαλιά υποδέχτηκαν εκπαιδευτικοί, γονείς, μαθητές και εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, σήμερα το μεσημέρι, έξι από τα δώδεκα προσφυγόπουλα που θα φοιτήσουν στην Ε΄ και ΣΤ΄ τάξη του  Δημοτικού Σχολείου Συκαμίνου.

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών «Ο Σωκράτης»,  η Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή Ωρωπού και η Δημοτική Αρχή, πρόσφεραν δώρα στους μαθητές αλλά και εδέσματα που είχε ετοιμάσει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Συκαμίνου  υπό την εποπτεία του

Η υποδοχή των προσφυγόπουλων-μαθητών πραγματοποιήθηκε παρουσία του Αντιδημάρχου Συκαμίνου κ. Δημ. Τζεβελέκου, ενώ την αγκαλιά τους άνοιξαν η Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Συκαμίνου κ. Αναστασία Κατσούγκρη και οι δάσκαλοι, ο Πρόεδρος της Α/βθμιας Εκπαίδευσης κ. Δ. Χορμοβίτης και άλλοι εκπρόσωποι, η πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας Δήμου Ωρωπού κ. Ανδριάνα Αλεξανδράτου και μέλη, ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης Ωρωπού» κ. Μιχάλης Χασιώτης και φυσικά ο Σχολικός Σύμβουλος Εμμ. Κουμπιάς.

Παρά τη βροχή όλοι ήταν εκεί για να χαρίσουν στα παιδιά ένα χαμόγελο αγάπης και να τους δείξουν το δρόμο προς τη γνώση, που είναι δικαίωμα κάθε παιδιού.

 

 

 

 

Σχετικά Σοφία Μπασκάκη

Check Also

Τόνις Σφήνος: Δεν κατάλαβα ότι ένας φίλος μου ήταν τραβεστί κι ένα βράδυ παντρεύτηκα

Μπορεί ο Τόνι Σφήνος να παντρεύτηκε πέρσι το καλοκαίρι την με την Ιωάννα Γραμματικού, ωστόσο, …