Δευτέρα , 22 Ιανουάριος 2018 9:49 πμ
Home / Ροή Νέων / Τριπλό κτύπημα σε Οινόφυτα-Σχηματάρι από τους «ληστές των χρηματοκιβωτίων»

Τριπλό κτύπημα σε Οινόφυτα-Σχηματάρι από τους «ληστές των χρηματοκιβωτίων»

Σε κατάσταση συναγερμού η αστυνομία για τους «ληστές των χρηματοκιβωτίων». Εισβολή στο εργοστάσιο ειδών προσωπικής υγιεινής Septona, στο εργοστάσιο Παπαδοπούλου και στους Μύλους Ασωπού στα Οινόφυτα…

Μέσα σε ένα βράδυ οι «ληστές των χρηματοκιβωτίων» πραγματοποίησαν τρεις ληστείες σε εργοστάσια, αρπάζοντας με τον ίδιο τρόπο τα χρηματοκιβώτια. Μάλιστα σε μία από τις περιπτώσεις οι δράστες οπλοφορούσαν.

Η πρώτη επίθεση πραγματοποιήθηκε στις 03:00 τα  ξημερώματα. Οι δράστες εισέβαλαν στο εργοστάσιο Septona με προϊόντα προσωπικής υγιεινής στο Σχηματάρι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του eviazoom.gr, πέντε άγνωστοι δράστες, με καλυμμένα χαρακτηριστικά, εισήλθαν στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου, όπου με την απειλή κυνηγετικών όπλων, ακινητοποίησαν τον 50χρονο φύλακα, τον οποίο χτύπησαν ενώ, του απέσπασαν και το κινητό του τηλέφωνο.

Στη συνέχεια αφαίρεσαν χρηματοκιβώτιο, που περιείχε άγνωστο χρηματικό ποσό και επιταγές και διέφυγαν με κλειστό φορτηγάκι προς άγνωστη κατεύθυνση.

Μισή ώρα αργότερα στις 3:30 τα ξημερώματα πέντε άτομα μπήκαν στο εργοστάσιο μπισκότων Παπαδοπούλου στη Θήβα. Οι δράστες έδεσαν τους δύο φύλακες, έψαξαν για χρηματοκιβώτια και αφού δεν βρήκαν πήραν τα κινητά τηλέφωνα και 300 ευρώ.

Οι νυχτερινή δράση των ληστών όμως δεν σταμάτησε εκεί.  Οι «ληστές των χρηματοκιβωτίων» πραγματοποίησαν στις 4:30 τα ξημερώματα νέο χτύπημα στις εγκαταστάσεις του αλευρόμυλου «Μύλοι Ασωπού» εργοστασίου αλευροποιίας, αυτή τη φορά στο 52ο χλμ της Αθηνών-Λαμίας, στα Οινόφυτα.

Ειδικότερα, επτά δράστες, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, έφτασαν με δύο οχήματα στο εργοστάσιο, στα Οινόφυτα και αφού εισέβαλαν στα γραφεία, σήκωσαν το χρηματοκιβώτιο και εξαφανίστηκαν.

Περίπου μια ώρα αργότερα, βρέθηκε καμένο στην Ιπποκράτειο Πολιτεία ένα αυτοκίνητο μάρκας BMW, το οποίο είχε κλαπεί από τη Νέα Φιλαδέλφεια, και η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο να πρόκειται για το ένα από τα δύο οχήματα που χρησιμοποίησαν οι δράστες για τη ληστεία.

 

Σχετικά Σοφία Μπασκάκη

Check Also

Η κατοικία του Μακεδονομάχου Παύλου Μελά που ρημάζει στην Κηφισιά

Η κατοικία της εμβληματικής μορφής του Μακεδονικού Αγώνα, του Παύλου Μελά, ρημάζει στην Κηφισιά, αντί …