Άγγελος Χατζηιωάννου: «Μην εμπιστεύεσαι το Θωμά»

Την πόρτα του Εισαγγελέα θα περάσουν οι δημοτικοί σύμβουλοι Ωρωπού για την υπόθεση της ανάθεσης  σε δικηγορική εταιρεία της διεκδίκησης των τελών των διοδίων.

Σύμφωνα με καταγγελία του δημοτικού συμβούλου κ. Άγγελου Χατζηιωάννου, που έκανε στο δημοτικό συμβούλιο της 11ης Νοεμβρίου, όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι έχουν λάβει κλήση για απολογία ώστε να παράσχουν διευκρινήσεις στον Εισαγγελέα για παράνομη ανάθεση έργου σε δικηγορική εταιρεία το έτος 2013 για την διεκδίκηση από την πλευρά του Δήμου Ωρωπού των τελών των διοδίων.

Αυτό θα έπρεπε να πράξει η νομική υπηρεσία του Δήμου και όχι δικηγορική εταιρεία, η οποία λειτουργούσε με ποσοστό 10% επί του συνολικού ποσού είσπραξης από το Δήμο Ωρωπού.

Να σημειώσουμε ότι αναμένονται κλητεύσεις και για τα έτη 2014, 2015 και 2016, όπου ο Δήμος Ωρωπού έχει αναθέσει στην ίδια δικηγορική εταιρεία την υπόθεση.

Ο κ. Χατζηιωάννου μετά από αυτή την εξέλιξη είπε χαρακτηριστικά: «μην εμπιστεύεσαι το Θωμά», επισημαίνοντας ότι εφεξής δεν πρόκειται να υπερψηφίσει καμία απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για να μην έχει ανάλογα μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη για αναθέσεις.

Διαβάστε: Θωμάς Ρούσσης: Τέρμα στο σόου των «μπαχαλάκηδων»

Διαβάστε: Μαλλιά κουβάρια έγιναν ο Μ. Χασιώτης και ο Π. Χασιώτης για τους πλειστηριασμούς

Διαβάστε: Με αιχμές για σύσταση συμμοριών ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός 2016 του Δ.Λ.Τ.Σ.Ω.

Comments are closed.