Δάσκαλος χαστούκισε μαθητή για μια άγνωστη λέξη

Ανάστατοι είναι οι γονείς στο δημοτικό σχολείο Φυλής από τη βάναυση συμπεριφορά δασκάλου, ο οποίος όπως καταγγέλλει μητέρα χαστούκισε 12xχρονο μαθητή επειδή έγραψε λάθος μια λέξη, με αποτέλεσμα να του ανοίξει η μύτη.

Η μητέρα του παιδιού μίλησε αποκλειστικά στο STAR και τον Γιάννη Σωτηρόπουλο, λέγοντας πως:

«Τον έπιασε από τον λαιμό, σφιχτά, γιατί τα χέρια του ήταν πάνω στο λαιμό του, του έχωσε χαστούκι, άνοιξε η μύτη του, έτρεχε η μύτη του και του λέγε: “Δεν πειράζει θα γίνεις και αιμοδότης!”»

Το σοβαρό περιστατικό συνέβη το πρωί της περασμένης Παρασκευής, όταν ο δάσκαλος σήκωσε μαθητή της έκτης τάξης να γράψει μια άγνωστη λέξη στον πίνακα. Το παιδάκι δεν την ήξερε και τότε εξαγριωμένος ο δάσκαλος χειροδίκησε εναντίον του, μπροστά στα μάτια των συμμαθητών.

«Ήταν μια άγνωστη λέξη: “σχίνα;” “σκίνα;” μου λέει την ξέρεις μαμά, του λέω: “Όχι παιδί μου, που να την ξέρω…” Δεν την έγραφε σωστά και τον βούτηξε από το λαιμό, τον σήκωσε ν΄αλλάξει καρέκλα, δεν ξέρω με βία και του έχωσε τη σφαλιάρα και άνοιξε η μύτη του, το παιδί το πήραμε με πρησμένο μάγουλο…» πρόσθεσε η μητέρα του 12χρονου.

«Από τη μεριά μας έχουν γίνει όλες οι προβλεπόμενες ενέργειες. Για το θέμα έχει επιληφθεί η καθ΄ύλην αρμόδια υπηρεσία, η διεύθυνση πρωτοβάθμια εκπαίδευσης Δυτικής Αττικής» τόνισε η διευθύντρια του δημοτικού σχολείου Φυλής.

Οι γονείς του 12χρονου αγοριού πήγαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και κατήγγειλαν το περιστατικό.