Δευτέρα και Τετάρτη απόγευμα κλειστά τα μαγαζιά στον Ωρωπό με απόφαση της Γ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Ωρωπού

Μετά από 20 χρόνια ο Εμπορικός Σύλλογος Ωρωπού, αποφάσισε την αλλαγή του ωραρίου λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων κατά τους χειμερινούς μήνες.

Κατά τη Γενική Συνέλευση των μελών του Εμπορικού Συλλόγου Ωρωπού, η οποία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου το απόγευμα στο Σαπανίδειο, αποφασίστηκε τα εμπορικά καταστήματα από 1η Νοεμβρίου-31 Μαρτίου:

  • Να παραμένουν κλειστά δύο απογεύματα την εβδομάδα

  • Να παραμένουν κλειστά κάθε Δευτέρα και Τετάρτη απόγευμα.

Ο  Εμπορικός Σύλλογος θα προβεί σε σχετική ενημέρωση των μελών του αλλά και του κοινού.

Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης, όπου υπήρξε απαρτία μελών, τέθηκε καταρχήν σε ψηφοφορία αν τα καταστήματα θα παραμείνουν μία ή δύο φορές κλειστά τα απογεύματα.

Η συντριπτική πλειοψηφία τάχθηκε υπέρ του κλεισίματος των καταστημάτων για δύο μέρες την εβδομάδα τους χειμερινούς μήνες, όπου η κίνηση είναι αισθητά μειωμένη αλλά και για οικονομικούς λόγους.

Επίσης τέθηκε σε ψηφοφορία αν τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά Δευτέρα- Τετάρτη ή Τετάρτη-Σάββατο. Ακούστηκε βέβαια και η πρόταση να παραμένουν την Τρίτη τα καταστήματα κλειστά και η δεύτερη μέρα να είναι το Σάββατο, η οποία όμως απορρίφθηκε.

Τελικά αποφασίστηκε τα καταστήματα να παραμένουν κλειστά το απόγευμα της Δευτέρας και της Τετάρτης.

Ο Προέδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Θ. Γιουρούκος, μετά την ψηφοφορία, τόνισε ότι επιτέλους και ο Ωρωπός εναρμονίζεται με τους υπόλοιπους Εμπορικούς Συλλόγους της Αττικής με στόχο να εκσυγχρονιστεί και να ξεκινήσει μια νέα εποχή για την εμπορική ανάπτυξη της περιοχής.