Δημιουργεί τρισδιάστατες τούρτες με ζελέ που την βοηθούν να ξεπεράσει τον καρκίνο

Η Σιού Μπουν ανακάλυψε για πρώτη φορά τα τρισδιάστατα γλυκά με ζελέ, πριν από 2 χρόνια. Γοητεύτηκε από τις δημιουργίες και πήρε μαθήματα από έναν διάσημο καθηγητή τέχνης, ενώ ταυτόχρονα δημοσίευε τις τούρτες στο Facebook και το Instagram.

Κάθε δημιουργία μπορεί να χρειαστεί περισσότερες από 4 ώρες για να ολοκληρωθεί. Τα σχέδια εγχέονται σε ένα καθαρό πλαίσιο ζελέ και δημιουργούνται πέταλο προς πέταλο.

Μια μέρα, μια φίλη της ζήτησε να τη βοηθήσει να δημιουργήσει ένα γλυκό με ζελέ και τριαντάφυλλα, για μια γιορτή. Λίγο αργότερα, ξεκίνησε να λαμβάνει περισσότερα αιτήματα από άτομα που επιθυμούν να αγοράσουν τα γλυκά της.

Η Σιού αναφέρει: «Τα σχόλια που έλαβα ήταν θετικά. Κάποιοι άνθρωποι που πήραν τις τούρτες μου ενθουσιάστηκαν. Αφού επέστρεψα από το Σίδνεϊ, δημιούργησα μια επιχείρηση με την ονομασία Jelly Alchemy».

Εκτός από το θετικό κομμάτι της ζωής της Σιού, υπήρξε και ένα αρνητικό. Η ίδια δηλώνει:

«Δυστυχώς, στα τέλη του 2017 διαγνώστηκα με καρκίνο του μαστού στο 3 στάδιο. Έπρεπε να βάλω την επιχείρησή μου σε αναμονή, για να υποβληθώ σε θεραπεία. Ωστόσο, ήμουν αποφασισμένη να μην αφήσω τον καρκίνο να με αποτρέψει να κάνω αυτό που μου αρέσει.»

Και συμπληρώνει: «Τις μέρες που ένιωθα καλά, αφιέρωνα το χρόνο μου για να δημιουργήσω τρισδιάστατα γλυκά για την ομάδα των γιατρών και των φροντιστών μου. Κατά τη διάρκεια της μάχης μου με τον καρκίνο του μαστού, εστίασα στη δημιουργία πανέμορφων τρισδιάστατων γλυκών με ζελέ. Αυτό με βοήθησε να μείνω μακριά από τον φυσικό πόνο και τις αρνητικές σκέψεις. Στο μέλλον, ελπίζω να βρω τρόπους για να δώσω νόημα στην καριέρα μου, ώστε να μπορώ να συνεχίσω να αφιερώνω χρόνο και να μάθω αυτή τη μορφή τέχνης σε άλλους ανθρώπους.»

Παρακάτω θα δείτε μερικές όμορφες και γλυκές τρισδιάστατες δημιουργίες.