Είναι η Άνγκελα Μέρκελ κόρη του Χίτλερ;

Το όνειρο του Χίτλερ για την ενοποίηση της Ευρώπης κάτω από τον έλεγχο Γερμανίας/Βατικανού, αποτελεί έναν κυρίαρχο στόχο της….

Από τη Μανταλένα Μαρία Διαμαντή

Έτυχε να διαβάσω σε κάποιο ξένο site, αυτήν την απίστευτη θεωρία συνωμοσίας – για τη σχέση του Αδόλφου Χίτλερ με την Άνγκελα Μέρκελ- πριν λίγες μέρες. Μου κίνησε τόσο την περιέργεια, ώστε θέλησα να ψάξω και να ενημερωθώ για ό,τι έγκυρο έχει γραφτεί σχετικά με αυτήν την ιδιαίτερη ιστορία.

Συγκέντρωσα, λοιπόν, τα στοιχεία που μου έκαναν περισσότερη εντύπωση, ώστε να σας διηγηθώ αυτήν τη θεωρία…

Σύμφωνα με το αρχείο της Στάζι της Ανατολικής Γερμανίας, η κόρη του Χίτλερ τώρα κατέχει το ίδιο αξίωμα με τον πατέρα της. – Καγκελάριος της Γερμανίας. Το 1954, έρχεται στον κόσμο ένα κοριτσάκι, το οποίο το αρχείο της Στάζι αναγνωρίζει ως Άνγκελα Μέρκελ και πρόκειται για  τη σημερινή καγκελάριο της Γερμανίας. Μπορεί τα επίσημα γενέθλιά της να είναι 17 Ιουλίου 1954, ωστόσο,  το αρχείο της Στάζι που βρίσκεται σήμερα στα αρχεία της σοβιετικής KGB, καταγράφει τη γέννηση της στις 20 Απριλίου 1954. Εάν αυτό το μυστικό αρχείο είναι σωστό, τότε η Άνγκελα Μέρκελ γεννήθηκε την ημέρα γενεθλίων του Χίτλερ, στις  20 Απριλίου, δηλαδή.

Στο  αρχείο της Στάζι, αναφέρεται λεπτομερώς ότι βασίστηκε στην έρευνα του Γερμανού γιατρού Karl Klauberg, έναν από τους χειρότερους ναζιστές γιατρούς – όπως έχει χαρακτηριστεί- και καταδικάστηκε από τα σοβιετικά δικαστήρια ως “εγκληματίας πολέμου”. Σύμφωνα με τις εκθέσεις,  απελευθερώθηκε από τους Σοβιετικούς αφού εξέτισε μόνο επτά χρόνια της ποινής του σε αντάλλαγμα για την αποκάλυψη στην KGB κρυφών αρχείων του σχετικά με ναζιστικά πειράματά του πάνω στην τεχνητή γονιμοποίηση . Το πιο τρομακτικό εγχείρημά του αφορά το κατεψυγμένο σπέρμα του πρώην Ναζιστή Δικτάτορας , Αδόλφου Χίτλερ.

Ο πατέρας του Χίτλερ, ήταν ο νόθος γιος της ερωμένης του Σολομώντα Ρότσιλντ , Anna Maria Schicklgruber. Μετά την παραλαβή των αρχείων των Ναζί για την τεχνητή γονιμοποίηση, μαζί με τα  κατεψυγμένα σπερματοζωάρια του Χίτλερ, το Σοβιετικό Πατριωτικό Μέτωπο, ενέκρινε πειράματα, με σκοπό να γεννηθεί ένα παιδί που θα φέρει τους “γενετικούς δείκτες” του Αδόλφου Χίτλερ.

Ο γιατρός Klauberg έφερε την Γκρετλ Μπράουν, τη νεότερη αδελφή της συζύγου του Χίτλερ, Εύας Μπράουν, στην ΛΔΓ (Κομμουνιστική Ανατολική Γερμανία). Η Εύα επιλέχθηκε ως η “παρένθετη` μητέρα του απογόνου του Χίτλερ που θα προέκυπτε μέσω της τεχνητής σπερματέγχυσης από το κατεψυγμένο σπέρμα του Χίτλερ. Η ίδια ήταν μέλος του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος (SPD), του οποίου η ιδεολογία ήταν επικεντρωμένη στις αρχές του μαρξισμού και των συμφερόντων της εργατικής τάξης και των συνδικάτων.
Μετά την επιστροφή του Klauberg στη Δυτική Γερμανία,  έγινε αμέσως η φυλάκισή του, ενώ δολοφονήθηκε δύο χρόνια αργότερα, ενώ βρισκόταν ακόμα υπό κράτηση.

Λίγο μετά τη γέννηση της κόρης του Χίτλερ, κανονίστηκε μια συμφωνία ανάμεσα σε Σοβιετικούς, Αμερικανών και Βατικανού. Η απόγονή του μπήκε κάτω από τον “έλεγχο” της Καθολικής Εκκλησίας μέσω των διασυνδέσεών της με την Λουθηρανική Εκκλησία της Λ.Δ.Γ, η οποία πήρε και την επιμέλεια του μωρού.

Στο μικρό κορίτσι δόθηκε μια ψευδής ημερομηνία γέννησης, 17 Ιουλίου, και το όνομά της Άνγκελα Δωροθέα Κάσνερ,  κόρη του Χορστ Κάσνερ, ενός Λουθηρανού πάστορα, και της συζύγου του, Χέρλιντ– μιας Λατινοαγγλίδας δασκάλας.

Το κεντρικό θέμα της “συμφωνίας” των Δυτικών Συμμαχικών Δυνάμεων, του Βατικανού, και των Σοβιετικών ήταν ότι η κόρη του Χίτλερ θα αποκτούσε τεράστια παγκόσμια δύναμη. Η άνοδός της, όμως, στην εξουσία δεν θα ερχόταν πριν “ένας Γερμανός Πάπας βρεθεί στην κεφαλή του Βατικανού.”

Την επαύριο του θανάτου του Πάπα Ιωάννη Παύλου Β ‘, ο πρώην Γερμανός ναζιστής Joseph Ratzinger ήταν υποψήφιος, παίρνοντας το όνομα του Πάπα Βενέδικτου XVI, στις 20 Απριλίου, 2005, ως Βικάριος της Ρώμης. Η ημερομηνία αυτή ήταν η επέτειος των γενεθλίων του Αδόλφου Χίτλερ. Τυχαίο γεγονός και αυτό;

Το 1977, η Angela Dorothea Kasner έγινε Άνγκελα Μέρκελ μετά τον γάμο της με τον φυσικό Ούρλιχ Μέρκελ, αλλά πέντε χρόνια αργότερα, οδηγήθηκαν σε χωρισμό.
Η Μέρκελ εξελέγη καγκελάριος της Γερμανίας, λίγο αφότου ο Πάπας Ράτσινγκερ ανέλαβε την ηγεσία της Ρωμαϊκής Εκκλησίας την ημέρα των γενεθλίων του Χίτλερ.

Μέχρι τα  35 της χρόνια-οπότε και η κατάρρευση του Τείχους του Βερολίνου το 1990- δεν είχε ασχοληθεί με την πολιτική. Δεν ήταν πρόθυμη να συζητήσει γεγονότα της ιδιωτικής της ζωής και η βιογραφία της φθάνει ως το γεγονός που υποδηλώνει ότι ο πατέρας της εργαζόταν για  την περιβόητη μυστική αστυνομία της Ανατολικής Γερμανίας, Στάζι. Αναφέρεται, όμως,  πως η φιλοκαθεστωτική στάση του πατέρα της βοήθησε την καριέρα της Άνγκελα–ώστε να σπουδάσει σε ένα επίλεκτο σχολείο στο οποίο η είσοδος για τα παιδιά του κλήρου εκείνης της εποχής, ήταν απαγορευμένη.


Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Zeitung, τον Ιούλιο του 2005, παραδέχτηκε την ασυνήθιστη εμμονή της με τα έργα του συνθέτη Βάγκνερ ο οποίος ήταν σατανιστής και δημιουργός της σύνθεση “Parsifal”- μιας από τις αγαπημένες του Αδόλφου Χίτλερ επίσης.
Ο Βάγκνερ είχε την πεποιήθηση ότι μια ανώτερη φυλή από την ανατολή είχε μολυνθεί όταν κινήθηκε προς τα δυτικά, συνάντησε Εβραίους κι άρχισε να τρώει κρέας. Οι Άριοι -που ήταν απόγονοι εκείνης της ανώτερης φυλής- όφειλαν να ανακτήσουν την υπεράνθρωπη υπόσταση τους εξαλείφοντας τους Εβραίους. Ο Χίτλερ, ο οποίος λάτρευε τον συνθέτη, διάβασε όλα τα κείμενα του κι επηρεάστηκε από αυτά όταν ετοίμαζε το βιβλίο του:“Ο Αγών μου”Ο Χίτλερ  προσέφερε κυβερνητική βοήθεια στον Βάγκνερ -ακόμη και κατά τη διάρκεια του πολέμου-. Φρόντιζε να έχει πάντα κοινό κι έστελνε ως θεατές εργάτες και αδειούχους στρατιώτες.

Όποια και να είναι η αλήθεια, αυτό  που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί είναι πως η σημερινά καγκελάριος ήρθε από την αφάνεια σε μια υπερεξουσία ως καγκελάριος της Γερμανίας, ως Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, και ως επικεφαλής του καρτέλ των οικονομικά ισχυρών G8.

Το όνειρο του Χίτλερ για την ενοποίηση της Ευρώπης κάτω από τον έλεγχο Γερμανίας/Βατικανού, αποτελεί έναν κυρίαρχο στόχο της…”κόρης” του…

klik