Εύβοια: Τραγωδία! Εντοπίστηκε νεκρή γυναίκα που αγνοούνταν-6 συνολικά τα θύματα

Δίχως τέλος η τραγωδία στην Εύβοια, καθώς οι νεκροί είναι πλέον έξι συνολικά…

Νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής, 09.08.2020, ο Νίκος Χαρδαλιάς που βρέθηκε στην Εύβοια, ανακοίνωσε στους δημοσιογράφους πως οι νεκροί ήταν πλέον πέντε.

Πλέον, σύμφωνα με όσα μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1, οι νεκροί ανέρχονται στους 6, καθώς εντοπίστηκε μια γυναίκα που αγνοούνταν και η οποία δυστυχώς δεν τα κατάφερε…

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας είχε δηλώσει πως εκτός από τους πέντε -εκείνη την ώρα- νεκρούς, υπήρχαν και δύο αγνοούμενοι. Επρόκειτο για δύο γυναίκες, εκ των οποίων η μία εντοπίστηκε και διεσώθη με ελικόπτερο.

Η δεύτερη δυστυχώς δεν τα κατάφερε…

Εύβοια ώρα μηδέν!

Θυμίζει απέραντη λίμνη μετά την “εισβολή” της “Θάλειας” που έφυγε κι άφησε πίσω της συντρίμμια αλλά και τουλάχιστον 5 νεκρούς. Διάσωση – θρίλερ μίας γυναίκας που αγνοείτο. Πολλές οι ανθρώπινες στιγμές που συγκλονίζουν.

Στο επίκεντρο της θεομηνίας που έπληξε την Εύβοια είναι το Μπούρτζι. Είναι η περιοχή όπου βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής (09.08.2020) η γυναίκα. Εκεί είχαν δει τελευταία φορά τον άνδρα που ήταν μαζί της και παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά, ενώ στην ίδια περιοχή βρέθηκαν και οι δύο από τους πέντε νεκρούς, έναν 74χρονο και μία 73χρονη. Οι άλλοι 3 νεκροί είναι στα Πολιτικά.

Στις 658 έχουν φτάσει μέχρι στιγμής οι κλήσεις στην Πυροσβεστική για εγκλωβισμένους και παροχές βοήθειας στην Εύβοια, ενώ 55 άτομα έχουν απομακρυνθεί συνολικά από τα σωστικά συνεργεία, από σπίτια και σημεία που είχαν παγιδευτεί.

Τριακόσια (300) χιλιοστά βροχής έπεσαν μέσα σε 8 ώρες στην Εύβοια, γεγονός που καταδεικνύει την ένταση του φυσικού φαινομένου, που, ωστόσο, είχαν προβλέψει οι μετεωρολόγοι.

Οι ενέργειες των συνεργείων ολόκληρου του μηχανισμού, συνεχίζονται σε όλη την πλημμυρισμένη περιοχή, με τις προσπάθειες να εστιάζονται, κυρίως, στο Μπούρτζι, για τον εντοπισμό του τελευταίου ανθρώπου που αγνοείται

newsit.gr