Ηράκλειο Κρήτης: Με Μεϊμαράκη Πρόεδρο δεν πρόκειται να ψηφιστεί ούτε ένα υφεσιακό μέτρο

22.11.2015

Κάλεσμα σε όλους τους Νεοδημοκράτες να στείλουν με την ψήφο τους μήνυμα ενότητας, απηύθυνε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης από την Κρήτη, λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες της εσωκομματικής εκλογικής διαδικασίας.

Μιλώντας στο Ηράκλειο, σε στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και φίλους, ο κ. Μεϊμαράκης εξαπέλυσε σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση, εστιάζοντας σε τρία μέτωπα: την οικονομία, την κοινωνική πολιτική και τα εθνικά θέματα.

Επεσήμανε ότι η Νέα Δημοκρατία δεν έχει ψηφίσει τα μέτρα που δίνουν τη χαριστική βολή στους Έλληνες και ξεκαθάρισε πως με Μεϊμαράκη Πρόεδρο δεν πρόκειται να ψηφιστεί ούτε ένα υφεσιακό μέτρο. Τόνισε ότι η Νέα Δημοκρατία είναι λαϊκό πατριωτικό κόμμα, που ασκεί κοινωνική πολιτική και υπογράμμισε με έμφαση ότι, παρά την κρίση, δεν πρόκειται να κάνουμε εκπτώσεις στα εθνικά μας θέματα.

 Αναφερόμενος στις εκλογές για την ανάδειξη Προέδρου στη Νέα Δημοκρατία, τόνισε:

“Οφείλουμε η Νέα Δημοκρατία τη Δευτέρα ενωμένη και δυνατή να γυρίσει σελίδα και να είναι η αντίρροπη δύναμη που θα κρατήσει την ισορροπία στη Δημοκρατία της Ελλάδας. Και γι αυτό ακριβώς πρέπει να πάμε στις κάλπες φιλικά, με το Νεοδημοκρατικό ήθος, με την αγάπη που έχουμε ο ένας για τον άλλον και να προχωρήσουμε σε αυτή τη διαδικασία. Διότι, δυστυχώς η κυβέρνηση έχει ακολουθήσει μια πολιτική η οποία εμάς δεν μας βρίσκει σύμφωνους και είναι πολιτική που οδηγεί σε αδιέξοδο την οικονομία και τη χώρα. Εμείς είχαμε προτείνει μια πορεία προς την ανάπτυξη και η κυβέρνηση ακολουθεί μια πορεία προς τα ελλείμματα με φόρους, περικοπές και ύφεση”.