Η ψευτοπαλικαριά του Ωρωπού με πλαστά προφίλ στο facebook!

της Σοφίας Μπασκάκη

Και σαν να μην έφταναν όλα τα άλλα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε στη ζωή μας, την πείνα που πέφτει στο Survivor, το λουλουδάκι που έβαλαν ως νέο emoticon στο fb και γύρω γύρω μέλισσες, τη βαφή στο ξανθό που δεν πέτυχε, έχουμε και κάτι ψευτοπαλικαράδες του Ωρωπού να πουλάνε πολλά κιλά μαγκιά μέσα από πλαστά προφίλ στο fecebook και περνάμε πολύ ωραία εκεί μέσα.

Όλες οι πρωτοτυπίες από τον Ωρωπό ξεκινάνε, αντί να πάρετε καμιά σκούπα και φαράσι να καθαρίσετε λίγο τον τόπο που βρωμάει, τον βρωμίζετε περισσότερο. Είναι λέει ένας τύπος, πολλά βαρύς και όχι, σαν το καφέ που έπινε ο κυρ Θύμιος (Θεός σχωρέστον), που βρίζει όποιον έχει αντίθετη άποψη με τη Δημοτική Αρχή. Απαράδεκτο! Ποιοι είστε εσείς που τολμάτε να έχετε αντίθετη άποψη απέναντι στο θεάρεστο έργο της Δημοτικής Αρχής; Θα πέσει φωτιά να σας κάψει! Περνάμε όμως πολύ ωραία εκεί μέσα!

Και σαν να μην έφτανε αυτός ο ένας, εδώ και λίγο καιρό ξεφύτρωσαν και οι… ξαδέλφες του, που είναι στα «μαχαίρια» μαζί του, για να ενισχύσουν το υβρεολόγιο του. Βρε κοριτσάρες μου ποιο κολλέγιο τελειώσατε και μιλάτε τόσο ωραία τα γαλλικά; Να μας το πείτε και εμάς στους υπόλοιπους «αμόρφωτους» για να πάμε στο ίδιο κολλέγιο και να συνεχίσουμε να περνάμε πολύ ωραία εκεί μέσα.

Μαζεύτηκε λοιπόν όλο το… πολιτικό ψευτοσόι στο facebook και ξεφυτρώνουν πότε με το ένα προφίλ, πότε με το άλλο και πετάγονται σαν… μαϊντανοί (είδατε για να μην πάω στο «κολλέγιο» δεν είπα κάτι άλλο) να σχολιάσουν με «άπταιστα» (ο Θεός να τα κάνει) ελληνικά και γαλλικά βεβαίως-βεβαίως για να βάλουν τα πράγματα στη θέση τους. Και περνάμε πολύ ωραία εκεί μέσα!

Φυσικά, εκτός από το ψευτοσόι, υπάρχουν κι άλλα πλαστά προφίλ που έχουν ενώσει τις πολιτικές αδυναμίες τους, και συμβάλλουν στο σπουδαίο αυτό αντιπολιτευτικό έργο.

Το πιο ωραίο είναι που εκφράζουν πολιτικές απόψεις και ανταπαντούν οι υπόλοιποι και βρίζονται αναμεταξύ τους και παραβγαίνει ο ένας τον άλλο στη βλακεία και περνάμε πολύ ωραία εκεί μέσα όλοι βλέποντας ότι η ανθρώπινη ηλιθιότητα δεν έχει όρια!

Ε μα πια! Έπρεπε να μπει μια τάξη σε αυτό το φατσοβιβλίο. Ποιοι είστε εσείς που τολμάτε να γράφετε με αληθινό ονοματεπώνυμο και φωτογραφίες; Ντροπή! Κάντε ένα ψεύτικο προφίλ να βρείτε την υγειά σας και να τα χώνετε σε όλους για να επιβάλετε «δημοκρατικά» τις απόψεις σας.

Προσέξτε όμως γιατί όταν θα βγουν στη φόρα τα αληθινά ονόματα, των γνωστών-άγνωστων, εκεί να δείτε πόσο ωραία θα περνάμε εκεί μέσα.