Με την παιδική θεατρική παράσταση «Με ένα μπαούλο Παραμύθια» ξεκίνησε το πρώτο τριήμερο παραστάσεων στις Παλιές Φυλακές Ωρωπού

Άνοιξε, απόψε, Παρασκευή 20 Απριλίου και, επισήμως, τις πύλες του με την θεατρική παράσταση  «Με ένα μπαούλο Παραμύθια» από τη θεατρική ομάδα «ΑΕΡΟΠΛΟΙΟ», ο νέος πολυχώρος  στην Αίθουσα Τέχνης & Πολιτισμού στις Παλιές Φυλακές Ωρωπού.

Η παράσταση ήταν στο πλαίσιο των πολιτιστικών  εκδηλώσεων,  υπό την αιγίδα του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Δήμου Ωρωπού, με την ευκαιρία της έναρξης λειτουργίας του ανακαινισμένου χώρου στις Παλιές Φυλακές Ωρωπού.

Το Ν.Π.Δ.Δ. και ο Πρόεδρος του κ. Μιχάλης Τόλιας, με πίστη πάντα στις αξίες, για ένα ψυχαγωγικό (και όχι απλά διασκεδαστικό) θέατρο για παιδιά, έφερε  τους μικρούς  φίλους του σε επαφή με την παράδοση αλλά και το προσφυγικό πρόβλημα, που επαναλαμβάνεται στην εποχή μας.

Τα παιδιά συμμετείχαν στον καταιγιστικό ρυθμό της παράστασης, γέλασαν με τα κωμικά παθήματα των ηρώων των παραμυθιών, παίρνοντας διδάγματα από τη λαϊκή σοφία και την ιστορία, παρακολουθώντας τις ηθοποιούς να λένε μια ιστορία με λόγια, μουσική και video και να αλλάζουν συνεχώς ρόλους.

Τα παιδιά, καθ’ ομολογία, πέρασαν ένα υπέροχο απόγευμα και κεράστηκαν ζεστό πόπ κορν, συνοδευόμενο από ένα δροσερό χυμό !

Το Σαββατοκύριακο ακολουθεί ένα διήμερο εξαιρετικών παραστάσεων:

Αύριο το βράδυ, 21 Απριλίου,  στις 20:00 μ.μ., θα παρουσιαστεί  η κινηματογραφική παιδική προβολή “ΓΟΡΙΛΟΜΠΕΛΑΔΕΣ” και  ακολούθως στις 21:30 μ.μ., η ταινία «ΚΑΖΑΜΠΛΑΝΚΑ», που έχει αφήσει αδιαμφισβήτητα, ανεξίτηλο σημάδι, τόσο στην ιστορία του παγκόσμιου κινηματογράφου, όσο και στην καρδιά μας.

 

Την Κυριακή 22 Απριλίου, στις 21:30 μ.μ. μη χάσετε τη θεατρική παράσταση “Κάτω από τους Πολλαπλασιασμούς” από τη θεατρική ομάδα Rektis.

Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν μέχρι τις αρχές Μαΐου με σημαντικές παραστάσεις για παιδιά και μεγάλους.