Νέα ξενοδοχειακή επένδυση στους Αγίους Αποστόλους Καλάμου-Ενώνονται ιδιοκτησιακά Dolphin και Αγαμέμνων

Νέα ξενοδοχειακή επένδυση στους Αγίους Αποστόλους, Καλάμου δημιουργεί αναπτυξιακές προοπτικές στη περιοχή και δυνατότητες για αύξηση του τουριστικού προϊόντος με σημαντικά οικονομικά οφέλη.

Μετά την μακροχρόνια ενοικίαση του  ξενοδοχείου Calamos Beach Hotel, από τον Όμιλο του Ελληνορώσο επιχειρηματία κ. Μπορίς Μουζενίδη, ο οποίος δραστηριοποιείται στην τουριστική αγορά με τη μεταφορά τουριστών από τη Ρωσία και άλλες χώρες της Ανατολικής Ευρώπης στην ώρα μας,  ένας ακόμα επιχειρηματίας προχώρησε σε deal  με το ξενοδοχείο «Αγαμέμνων». Πρόκειται για τον γνωστό και επιτυχημένο επιχειρηματία κ. Βακιρτζή ο οποίος είναι ιδιοκτήτης του Dolphin Hotel, στους Αγίους Αποστόλους Καλάμου.

Ο κ. Βακιρτζής προχώρησε σε μακροχρόνια ενοικίαση του ξενοδοχείου Αγαμέμνων με στόχο να ενώσει τα δύο ξενοδοχεία που βρίσκονται σε μικρή απόσταση και να έχει πλέον πρόσβαση στη θάλασσα.

Είναι μια σημαντική επιχειρηματική πρωτοβουλία η οποία ανοίγει νέες προοπτικές για την τοπική οικονομία καθώς θα έρχονται πλέον στην περιοχή περισσότεροι τουρίστες  και οι Άγιοι Απόστολοι θα γίνουν και πάλι τουριστικός προορισμός.

Βεβαίως χρειάζεται και η αρωγή της Δημοτικής Αρχής, ώστε άμεσα να βελτιωθούν οι υποδομές για να μπορεί η περιοχή να ανταποκριθεί στα νέα δεδομένα.

Από την πλευρά του  ο Εμπορικός Σύλλογος Ωρωπού και προσωπικά ο Πρόεδρος του κ Θ. Γιουρούκος, χαιρετίζει αυτή τη νέα επένδυση η οποία μόνο οφέλη μπορεί να φέρει στην οικονομία της τοπικής κοινωνίας. Ενώ αναμένει στο μέλλον ότι θα υπάρξουν κ ιάλλες παρόμοιες πρωτοβουλίες.