Παράταση για την πληρωμή των Τελών Κυκλοφορίας

31.12.2015

Θα δοθεί ολιγοήμερη παράταση για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας και την κατάθεση πινακίδων, όπως προανήγγειλε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης. Η καταληκτική ημερομηνία δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα.

Μιλώντας στο MEGA ο κ. Αλεξιάδης είπε ότι «τα δεδομένα που είχαμε έως την Τρίτη, ήταν ότι είχαν πληρωθεί τα τέλη για 4,5 εκατ. οχήματα. ‘Άρα, θα δούμε τι έγινε και χθες και μέσα στην ημέρα θα ληφθεί η απόφαση για παράταση λίγων ημερών, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι πολίτες και να μη δημιουργηθεί πρόβλημα».

Να υπενθυμίσουμε πως τον χρόνο που πέρασε πληρώθηκαν περίπου 40.000 τέλη κυκλοφορίας στη διάρκεια της ολιγοήμερης παράτασης που είχε δοθεί.

Σήμερα, παραμονή Πρωτοχρονιάς, οι εφορίες θα κλείσουν στις 12.30 το μεσημέρι, ωστόσο οι ιδιοκτήτες ΙΧ αυτοκινήτων που επιθυμούν να καταθέσουν πινακίδες ή να θέσουν τα οχήματα τους σε ακινησία δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχούν αφού καλύπτονται από την παράταση που αναμένεται να ανακοινωθεί από το ΥΠΟΙΚ.

Σε περίπτωση που κάποιος δεν πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας μέχρι και το τέλος της παράτασης, τότε τον περιμένει διπλασιασμός του ποσού.