Παραιτήθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης αφήνοντας αιχμές κατά Β. Μεϊμαράκη

23.11.2015

Και ο Κυρ. Μητσοτάκης παραιτήθηκε από τη θέση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας αφήνοντας αιχμές κατά του Προέδρου του κόμματος κ. Ευ. Μεϊμαράκη

Ο  κ. Μητσοτάκης  ζήτησε να  ολοκληρωθεί η διαδικασία εκλογής το συντομότερο δυνατό και τόνισε  πως δυσκολεύεται να καταλάβει αν ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης παραιτήθηκε ή όχι, αν η ΝΔ έχει μεταβατικό πρόεδρο ή όχι.

«Ειλικρινά δυσκολεύομαι να καταλάβω αν παραιτήθηκε ή όχι. Αν η Νέα Δημοκρατία έχει μεταβατικό Πρόεδρο ή όχι» ανέφερε.

Παράλληλα, ανακοίνωσε την παραίτησή του από τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου ξεκαθαρίζοντας ότι δεν εξαρτά αυτή την ενέργειά του από το τι θα κάνουν οι συνυποψήφιοι του.

Επίσης, έδωσε στη δημοσιότητα επιστολή που έστειλε στον κ. Μεϊμαράκη στις 11 Νοεμβρίου με την οποία επεσήμανε ότι η πολιτική ευθύνη μιας αποτυχίας στη διεξαγωγή των εσωκομματικών εκλογών βαρύνει πρωτίστως τον πρόεδρο του κόμματος.

Από την πλευρά του κ. Μητσοτάκη, σημειώνουν ότι στην εν λόγω επιστολή, το κείμενο της οποίας δημοσιοποίησε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ, ο κ. Μεϊμαράκης δεν απαντησε ποτέ.

Επιπλέον, ο κ. Μητσοτάκης ζητά από την ΚΕΦΕ, παρά τις προφανείς αδυναμίες της, όπως αναφέρει, να δώσει μια λύση ώστε η εκλογή να διεξαχθεί το συντομότερο δυνατόν δίχως το κόμμα να υποστεί περαιτέρω φθορά.

«Το σύνθημα μου “Η ΝΔ από την αρχή” σήμερα είναι περισσότερο επίκαιρο παρά ποτέ» συμπλήρωσε.