Πρώτη σύζυγος έκαψε τα γεννητικά όργανα της δεύτερης

9.2.2016

Στην επαρχία Τελανγκάνα της Ινδίας συγγενείς της πρώτης  συζύγου, έγδυσαν, διέσυραν και  περιέφεραν σε κοινή θεα την έγκυο δεύτερη σύζυγο.

Ο άντρας της 20χρονης άτυχης κοπέλας είναι δίγαμος. Και φυσικά, η πρώτη σύζυγος δεν είχε ιδέα για την ύπαρξη της δεύτερης, πόσo μάλλον ότι εκείνη κυοφορούσε το παιδί του.  Όταν μαθεύτηκε το γεγονός ο άντρας συμφώνησε να χωρίσει την πρώτη σύζυγο κάνοντας έναν διακανονισμό μαζί της.

Κατά τη διάρκεια της ακρόασης της υπόθεσης, στο τοπικό συμβούλιο, ξεκίνησε καβγάς μεταξύ του άντρα και της πρώτης συζύγου και σύντομα στον καβγά ενεπλάκη και η 20χρονη. Όταν ο άντρας προσπάθησε να υπερασπιστεί την 20χρονη σύζυγό του, οι συγγενείς της πρώτης συζύγου του επιτέθηκαν και αυτός κατάφερε να το σκάσει από το χώρο με αποτέλεσμα η οργή των συγγενών να στραφεί στη δεύτερη σύζυγο.

Στη συνέχεια επιτέθηκαν στην 20χρονη, την έγδυσαν, την χτύπησαν, την διέσυραν και στο τέλος της έκαψαν τα γεννητικά όργανα.  Την κοπέλα έσωσαν από το βέβαιο θάνατο οι τοπικές αρχές, με τη βοήθεια ντόπιων κατοίκων. Η 20χρονη μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο.

topontiki