Στα λευκά ντύθηκαν οι Δήμοι Ωρωπού και Τανάγρας

Στα λευκά ντύθηκαν οι Δήμοι Ωρωπού και Τανάγρας μετά την επέλαση του χιονιά στην Αττικοβοιωτία.

Από τα ξημερώματα πυκνό χιόνι πέφτει κυρίως στις ορεινές περιοχές των δύο Δήμων, χωρίς πάντως επί του παρόντος να δημιουργούνται ιδιαίτερα προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες όλοι οι δρόμοι παραμένουν ανοικτοί με όλο το μηχανισμό εκχιονισμού των Δήμων να βρίσκεται σε πλήρη δράση.

Το χιόνι έφτασε μέχρι και την παραλία Ωρωπού, χωρίς όμως να καταφέρει να το «στρώσει».

Ο Δήμαρχος Ωρωπού κ. Θωμάς Ρούσσης, μετά από επικοινωνία της Άποψης τώρ@, μας δήλωσε ότι «επί του παρόντος μικροπροβλήματα υπάρχουν στην περιοχή της Ιπποκράτειου Πολιτείας, όπου δέκα μηχανήματα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να τα αντιμετωπίσουν.

Χιόνι έχει πέσει από την περιοχή του Μαρκόπουλου και πάνω, στη Μαλακάσα και στις Αφίδνες, χωρίς όμως να υπάρχουν προβλήματα. Στα σημεία αυτά βρίσκονται 20 μηχανήματα του Δήμου με επαρκή ποσότητα αλατιού για να κρατήσουν τους δρόμους ανοικτούς».

Στο Δήμο Τανάγρας ο Δήμαρχος κ. Βασίλης Περγάλιας από χθες το απόγευμα συντονίζει το έργο του εκχιονισμού μαζί με τους τέσσερις Αντιδημάρχους και όλους τους δημοτικούς συμβούλους της δημοτικής αρχής και μέχρι στιγμής όλοι οι δρόμοι είναι ανοικτοί.

Στα Δερβενοχώρια το ύψος του χιονιού, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει φτάσει τους 20-30 πόντους και ο οδικός άξονας Ελευσίνας-Δερβενοχωρίων-Σχηματαρίου είναι ανοικτός. Χιόνη έχει πέσει και στα τέσσερα χωριά της Δημοτικής Ενότητας Τανάγρας όπου το χιόνι φτάνει στα 15-20 εκατοστά και επί του παρόντος η κατάσταση είναι υπό έλεγχο.