Στην Κρεμάλα των Οινοφύτων ξεκρέμασε το μικρόφωνο η Χρύσα Τζιγκούρα

Μια υπέροχη μουσική βραδιά μας χάρισε η κ. Χρύσα Τζιγκούρα το Σάββατο 29 Μαΐου 2015 στο Στέκι Κρεμάλα στα Οινόφυτα. Υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια του σπουδαίου πιανίστα Παναγιώτη Κοσμετάτου και παρέα με τον δάσκαλο της και καταξιωμένο τενόρο κ. Κωνσταντίνο Τζέμο, τον σύζυγο της πάτερ Ιωάννη Οικονομίδη στο ταμπούρ και τον Σάββα Οικονομίδη στην κιθάρα, η κ. Χ. Τζιγκούρα τραγούδησε αγαπημένα τραγούδια αποσπώντας τα χειροκροτήματα των φίλων της αλλά και όλων των παρευρισκομένων. Ανάμεσα τους και ο Δήμαρχος Τανάγρας κ. Βασίλης Περγάλιας με την Αντιδήμαρχο Οινοφύτων κ. Γωγώ Καμπιώτου-Λιάπη και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Τανάγρας κ. Γιώργο Βουγέση.

Την Χρύσα συνόδεψε μελωδικά και η ψυχοθεραπεύτρια κ. Μαρία Κούλη ερμηνεύοντας με την απαράμιλλη ευαισθησία της διαχρονικά και υπέροχα τραγούδια. Υπήρξαν κι άλλες φιλικές συμμετοχές, της Δήμητρας Σκλιά, του Γιάννη Τσαραμπάρη, του Παντελή Καραθανάση και της Έλενας,  που έδωσαν στο μουσικό συναπάντημα μια νότα ξεχωριστή και όμορφη.

Το Στέκι Κρεμάλα είναι ένα αυθεντικό ροκ μπαράκι που διοργανώνει αρκετές μουσικές βραδιές πάντα επιτυχημένες και ιδιαίτερες. Οι υπεύθυνοι της Κρεμάλας με την ζεστασιά και την φιλική τους διάθεση έχουν αγαπηθεί από τον κόσμο και έχουν καταφέρει να κάνουν την Κρεμάλα ένα μουσικό χώρο που ξέρει να αγκαλιάζει τους θαμώνες του.

Συγχαρητήρια στην κ. Χρύσα Τζιγκούρα καθώς επίσης και σε όλους τους συντελεστές και συμμετέχοντας για το εξαιρετικό μουσικό αντάμωμα που μας πρόσφεραν.

Μαίρη Κούλη
Μαίρη Κούλη

 

Χρύσα Τσιγκούρα
Χρύσα Τσιγκούρα

 

Μαίρη Κούλη-Χρύσα Τζιγκούρα
Μαίρη Κούλη-Χρύσα Τζιγκούρα

 

Ιωάννης Οικονομίδης
Ιωάννης Οικονομίδης

 

Μαίρη Κούλη
Μαίρη Κούλη

 

 

29-5-2015

29-5-2015

29-5-2015

Δήμαρχος Τανάγρας Βασίλης Περγάλιας
Δήμαρχος Τανάγρας Βασίλης Περγάλιας
Μαίρη Κούλη
Μαίρη Κούλη
Στέκι Κρεμάλα
Στέκι Κρεμάλα